Inschrijving WK 2-tegen-2 geopend!

Beste korfballiefhebbers uit het Westland,

Na een zinderde editie in 2016, waar Thijs Dijkstra en Mandy Herbert er met de titel vandoor gingen, kunnen we bekend maken dat ook de tweede editie van het Westlands Kampioenschap op het programma staat.

CKV Valto organiseert woensdag 10 mei 2017 de tweede editie van het WK 2 tegen 2 korfbal voor alle A, B en C jeugd uit het Westland. Sinds dit jaar mag de C ook deelnemen aan het spectaculaire evenement, die het in hun eigen poule opnemen tegen hun leeftijdsgenootjes. De A- en B-jeugd blijft samengevoegd. 

Per koppel is één jongen en één meisje verplicht. Je gaat dus samen met je partner strijden tegen een ander koppel. Om het uitdagend te maken hebben we de regels van vorig jaar aangehouden, zo kun je een driepunter scoren vanaf je eigen korf en zijn doelpunten vanaf de achterkant twee punten waard!

De inloop van het evenement start om 18:00. Om 18:30 zullen de eerste wedstrijden gespeeld worden en om 21:40 is het evenement ongeveer afgelopen.

Haal jij dit jaar de finale met je partner? Vul het onderstaand formulier in om je aan te melden. Let op: Er mogen maximaal 10 teams deelnemen per categorie!!!

Voor vragen of opmerkingen kan je een e-mail sturen naar: wk2tegen2@ckv-valto.nl.

Inschrijven doe je hier

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.