Judith Goedendorp keert volgend seizoen terug in de Valto-selectie

Na vijf seizoenen bij Avanti/Post Makelaardij te hebben gespeeld en één seizoen een korfbal-time-out te hebben genomen in verband met de zwangerschap en geboorte van dochter Jet, keert Judith Goedendorp komend seizoen terug bij korfbalvereniging Valto.

Judith speelde in de jeugd bij ODO uit Maasland en heeft daarna drie seizoenen bij Valto in De Lier gespeeld. Ze maakte in het seizoen 2016/20217 onderdeel uit van het team dat de historische promotie naar de overgangsklasse wist te behalen in de kampioenswedstrijd tegen ONDO uit Middelburg. Ze scoorde daarin zelfs de winnende treffer in de laatste minuut.

Net als Valto heeft Judith ambities en dus was het niet vreemd dat zij naar het hoger spelende Avanti uit Pijnacker vertrok. Daar heeft ze mooie jaren beleefd tot ze eind vorig seizoen afzwaaide. Nu komt ze dus weer terug naar De Lier, waar ze samen met Valto-selectiespeler Ron Boekestijn op steenworp afstand woont van Villa Valto.

Ik ben blij dat ik mij bij Valto altijd welkom heb gevoeld, ondanks de overstap naar Avanti. Ik merkte een tijdje na de zwangerschap dat er nog fanatieke korfbalkriebels aanwezig zijn. Het lijkt mij dus ook weer erg leuk om voor de selectie te gaan en hierbij samen met de selectie verder te bouwen naar nog meer mooie seizoenen. Net als de seizoenen die ik al meegemaakt heb bij Valto destijds. Ik kijk er naar uit!”, aldus Judith Goedendorp over haar keuze om terug te keren bij Valto.

Bestuurslid Technische Zaken Jan Jaap Elenbaas over de stap van Judith: “Het vertrek destijds naar Avanti was wel even slikken, maar was haar zeker gegund. Het is ontzettend mooi om te zien hoe zij zich daar verder heeft ontwikkeld en mooie momenten heeft beleefd. Natuurlijk zijn we ook weer heel blij dat ze doorgaat met korfballen en dat bij Valto wil doen. Ik denk dat Judith een hele mooie aanvulling is op onze selectie voor volgend seizoen!”.

Foto: Aleid Auwerda

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.