Kanjers van Valto F1 KAMPIOEN!

Afgelopen zaterdag was een spannende dag voor onze kanjers. Vandaag konden ze kampioen worden! Er was superveel publiek en met jullie oranje haren waren jullie er helemaal klaar voor. De tegenstander was DES F1, die hadden we nog niet eerder gehad. We begonnen goed, en zo zette Nouky (zoals ze meestal doet) de 1-0 voorsprong op het scorebord. Maar de heren bij DES schoten erg zuiver, en zo stonden we al snel weer 1-1. Al snel was daar alweer het doelpunten-duo Sanne en Nouky, en Nouky maakte de 2-1. Helaas meteen weer het tegendoelpunt van de goede heer van DES, onze jongens Tim en Milan hadden hun handen vol aan deze snelle jongens die van verre afstand elke keer weer de korf wisten te vinden. Maar waar de jongens van DES gevaarlijk waren, waren het bij Valto onze meiden. Estelle was een aantal keren dichtbij, maar het waren weer Sanne en Nouky die door 2x een scherp schot van Sanne de 4-2 op het bord voor rust zette. Na rust kwam DES goed weg, en het was weer zo’n snel jongetje die de 4-3 maakte. Nouky keek vanaf de kant een beetje hopeloos toe hoe onze F1 maar niet wist de scoren, de jongens hadden de hele tijd pech, en ook de doorlopen van onze meiden gingen er maar niet in. De laatste tien minuten gingen beginnen, en Sanne ging als jongetje spelen. Zo kreeg het jongetje geen kans meer, en was daar Nouky weer die meteen de 5-3 binnenschoot, maar daar was meteen het antwoord van DES 5-4 (weer zo’n klein snel jongetje, je werd er moedeloos van). Het was spannend, er waren zenuwen bij de F1, maar Nouky bleef koel en schoot zo ook de 6-4 binnen. DES ging ook proberen een doorloop te scoren, maar jullie lieten zien hoe je een doorloop moet verdedigen, jullie hielden keurig afstand. Sanne ging nog ietsjes verder, door keurig met één been voor, een beetje door haar knieën en met één hand vlakbij haar tegenstander te gaan staan, en die kwam er met geen mogelijkheid meer langs, super! Vlak voor tijd kwam DES weer terug tot 6-5, en zo werd de laatste minuut nog spannend. Maar de F1 gaf het niet meer weg, en zo waren de punten weer voor onze F1kanjers. Kampioen! Supergoed gedaan F1 en helemaal verdiend! Niet alle tegenstanders waren makkelijk, maar jullie hebben wel elke week gevochten en gewonnen! Jullie kregen zelfs twee zakjes snoep en natuurlijk de taart. Die taart smaakte erg goed, iedereen was er stil van! En daarna, als echte kampioenen, gingen jullie met jullie kleren aan onder de douche. Nu zijn we twee weken vrij, en dan komen de twee laatste wedstrijden eraan. Op het veld gaat de F1 het pas echt lastig krijgen, een pittige poule in de 1e klasse. Sanne, Nouky, Estelle , Tim en Milan, houdt deze vijf talentjes in de gaten want u gaat waarschijnlijk nog veel van ze horen!

 

Valto F1 – DES F1
Afgelopen zaterdag was het dan zover, onze kampioenswedstrijd. Alle haren waren oranje gekleurd en de wedstrijd kon beginnen. Er was een hoop publiek alle papa’s en mama’s opa’s en oma’s waren aanwezig. Misschien toch nog wel een beetje zenuwachtig. Maar toen de wedstrijd begon werd het al snel 1-0, wat een goed begin. Maar des kwam snel terug en het werd 1-1. Een echte kampioenswedstrijd. Nu was valto weer aan de beurt 2-1. Ook hier gaf des weer antwoord op en het werd 2-2. Maar valto bleef goed overgooien en het werd 3-2.
Door alle spanning weet ik niet meer wie wanneer gescoord heeft en wat de rust stand was. In ieder geval was het de hele wedstrijd reuze spannend maar bleven we wel scoren zodat de eindstand 6-5 voor Valto was. Een daverend applaus vanuit het publiek. Jullie hebben super goed je best gedaan.  Na afloop kregen jullie nog een heerlijke taart en de moeder van Sanne had nog een zakje snoep met een roos eraan geregeld, super leuk. Nog twee wedstrijden te gaan voordat we weer naar buiten gaan en hopelijk gaan we deze ook winnen zodat jullie ongeslagen kampioen blijven.

Groetjes van Janine en Tim

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.