Klusteam bedankt!

Het klusteam heeft de laatste maanden weer hard gewerkt om onze Villa en de omgeving netjes te houden: kleine schades herstellen, vuil opruimen, plantjes bijhouden, dug outs schoonmaken, extra boiler (laten) plaatsen. Het moet allemaal gebeuren, ook al willen we verhuizen. Het werk is nooit af. Soms jammer, maar het is gezellig en dankbaar om samen te doen.
Deze keer zetten we Joop v.d. Eijk extra in het zonnetje: hij heeft het afgelopen jaar heel veel tijd  besteed aan het verbeteren van de elektra in de Villa. Onze verzekeraar had tijdens een inspectie geconstateerd dat de veiligheid niet optimaal was en adviseerde om een flink aantal actiepunten aan te pakken.
Onder leiding van Joop zijn die punten één voor één weggewerkt, en nog meer ook. Want zoals dat dan gaat: ben je ergens aan het werk, kom je weer wat anders tegen, waardoor hij er flink veel tijd aan heeft moeten besteden, samen met het klusteam. Maar nu is het dus klaar.
(Vergeten we even een weigerende frituurpan op zaterdagmiddag, maar dat stond niet in het inspectierapport, extra bedankje voor Kees v.d. Berg!).
Joop en klusteam, bedankt!
We hopen dat jullie nog vele jaren voor Valto klaar staan.
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.