Maandag 15/9: Grote Club Actie 2014!

Beste VALTO-ers,

Wellicht kunnen jullie nog herinneren dat we vorig jaar een hoop geld voor de vereniging opgehaald hebben. Deze ‘Grote Club Actie’ willen we dit jaar weer opzetten en daarbij hopen we ook dit jaar weer op jullie hulp te mogen rekenen!

Hoe, wie, wat?

Wat:      Grote Club Actie
Hoe:      Met jullie medewerking
Wie:      Heel VALTO
Doel:     Uiteindelijk kunnen we € 3.240,- ophalen voor de vereniging!

A en B-teams
Iedere speler krijgt tijdens de training 5 lootjes a € 3,- per stuk om te verkopen. Voor 5 oktober moet het geld van de lootjes bij de organisatie ingeleverd of naar de organisatie overmaakt zijn.

Vraag je vader, buurvrouw, juffrouw, zwemleraar en vriendje en de lootjes zijn verkocht!

Wil je meer lootjes verkopen? Geen probleem!

C, D en E-teams
Op maandag 15 september zullen de spelers de straten langs gaan in De Lier.

De spelers worden om 18:00 uur verwacht in de Villa, dit zal ongeveer tot 20:00 uur duren. De trainingen die normaal op maandag tussen 18.00 en 20.00 uur plaatsvinden, zullen eenmalig komen te vervallen.

Het is belangrijk dat er met elk groepje een begeleider meegaat en dat we een aantal auto’s tot onze beschikking hebben. De trainers en coaches van de teams zijn aanwezig, maar ben jij ook in de gelegenheid ons hierbij te helpen?

De E-spelers zullen met de auto naar de desbetreffende straten gaan. Om dit te bewerkstelligen hebben we in totaal 8 auto’s (+ rijders) nodig. Heb jij een auto tot je beschikking en zou je willen rijden? Dan horen wij dat graag!

Overige teams
Uiteraard zouden we ook graag jouw hulp ontvangen! Wil jij op je werk, op school, binnen je familie of waar dan ook loten verkopen dan is dat geen probleem. Schiet ons even aan en wij voorzien je van loten.

Horloge.com
Onder de verkopers verloten we uiteindelijk een verrassingspakket van horloge.com!

Wij hebben er in ieder geval zin in, we hopen jullie ook. Mochten er vragen of onduidelijkheden zijn, ben je in de gelegenheid ons een handje te helpen of ben jij degene die een auto tot zijn beschikking heeft? Wij horen het graag!

Met vriendelijke groet,

Rosanne van Staalduinen
rosanne@kabelfoon.net

Chantal Stolze
chant_stol@hotmail.com

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.