Nieuw: Valto bidons!

VALTO bidonWat zit er in onze korfbaltas als we als speler van huis gaan? Sportschoenen, broekje of rokje, zwarte sokken, je trainingspak en douchespullen (sop & handdoek).

Maar vergeten we niet iets??

Misschien… een bidon?

Het is belangrijk dat er door alle spelers goed gedronken wordt, zowel tijdens wedstrijden als bij de training. Dit wordt vaak onderschat. Het drinken van water is voor een sporter namelijk erg belangrijk. We willen als club graag dat spelers tijdens de training en wedstrijden, maar ook daarvoor en daarna, genoeg drinken!

Om dit te stimuleren hebben we vanuit de club een bidon laten maken welke op Allday VALTO te koop aangeboden wordt. Deze kost slechts € 2,50. Op de bidon kun je je naam zetten en het team waarin je speelt. Je eigen bidon, dat is ten eerste een stuk hygiënischer én je hoeft niet iedere week in de Villa te zoeken waar het teamrekje gebleven is.

Je kunt de bidon in je tas stoppen, zodat je deze altijd bij je hebt. De bidon (en het water drinken!) behoort dan naast je schoenen, broekje/rokje, etc. tot je standaard korfbaluitrusting.

Met vriendelijke groet,

Michiel Cornelisse & Johan van der Meer

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.