Overlijden oud-voorzitter Ad van Muijen

Zondagmorgen bereikte ons het bericht dat oud-voorzitter Ad van Muijen is overleden. De strijd tegen de vreselijke ziekte bleek helaas niet te winnen. Ad is de (schoon)vader van Bart en Tamara, maar ook van oud-korfballers Hans en Pim en opa van Pieter en Floris.

Hij heeft in 1985 de voorzittershamer opgepakt en de vernieuwing naar kunstgrasvelden voor het eerst op de agenda gezet. Hoewel die er pas later zijn gekomen, zijn tijdens zijn periode wel de kleedkamers gerenoveerd en is het 25-jarig jubileum gevierd. Niet alleen in die tijd heeft hij veel energie in de club gestoken. De afgelopen jaren was hij, zolang zijn gezondheid dat toeliet, gastheer. Een belangrijke functie, waarbij de vereniging naar buiten toe liet zien, wat wij van binnen al wisten. Valto is gezellig én gastvrij. Iets wat door de korfbalbond niet onopgemerkt is gebleven.

We spreken dan ook onze dank uit voor alles wat hij heeft gedaan en het stukje Valto dat hij was. Tegelijkertijd wensen we Joke, alle kinderen en kleinkinderen veel sterkte toe bij het verwerken van dit verlies.

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.