Priva-Schoolkorfbaltoernooi

Afgelopen woensdag, 7 juni 2023 was het Priva-Schoolkorfbaltoernooi. Elk jaar een groot succes, een korfbaltoernooi voor de Lierse basisschoolkinderen van de groepen 3,4 en 5. Ongeveer 100 kinderen, verdeeld over 18 teams speelden mee tijdens het toernooi.
Er waren hele leuke wedstrijden, waarin er elke wedstrijd volop strijd zat en elke speler zijn/haar best deed om tot scoren te komen. En met het heerlijke warme weer was dat soms nog een grote uitdaging. Gelukkig zorgde genoeg drinken een koud ijsje tussendoor voor de nodige verkoeling. Maar, uiteindelijk kon er in elke poule maar één winnaar zijn. Gelukkig was er voor elk team een beker en voor elke speler een aardigheidje.
In de poule van groep 3 werden de Korfbal Kanjers 1e (Prins Mauritsschool). In de poule van groep 4 werden de Juliana Knallers (koningin Juliaschool) de winnaar en in de poule van groep 5 gingen de KJS Kampioenen (Koningin Juliaschool) er met de 1e prijs vandoor.

Het was een geslaagd toernooi, wij willen Priva bedanken voor de sponsoring en alle vrijwilligers bedanken voor hun inzet. Voor de kinderen die enthousiast zijn geworden van het leuke korfbalspel is er de mogelijkheid om de komende weken mee te trainen. Neem hiervoor even contact op met een van onderstaande personen:

Lysanne van Venetiën, tel. 06 11 74 12 66
Petra Dijkstra, tel. 06 21 40 90 23

Alle foto’s vind je hier: Foto’s toernooi

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.