Rabobank Clubkas Campagne: stem op Valto!!

Rabobank Clubkas CampagneOok dit jaar doet Valto weer mee aan de Rabobank Clubkas Campagne. Bij deze campagne bepalen de leden van Rabobank Westland welke verenigingen een sponsorbedrag krijgen en hoe hoog dat bedrag is. Rabobank Westland stort jaarlijks een bedrag in de pot van de Rabobank Clubkas Campagne. Deze pot wordt verdeeld onder de deelnemende verenigingen en stichtingen aan de hand van een stemming.

Van 3 /m 16 maart 2014 kun je, als je lid bent van Rabobank Westland, op hun website je stem uitbrengen op je favoriete vereniging. Je ontvangt vijf stemmen en je mag maximaal twee keer op dezelfde vereniging stemmen. Hoe meer stemmen Valto krijgt, hoe hoger het sponsorbedrag wordt dat we van de Rabobank ontvangen! Dus stem twee keer op Valto en roep al je familieleden, vrienden en buren op om ook op Valto te stemmen! En weet je wat er zo bijzonder is aan de Rabobank Clubkas Campagne van dit jaar? Onze eigen Mellanie Noordam is een van de gezichten van de promotiecampagne!

Het geld dat opgehaald wordt met de Rabobank Clubkas Campagne zal dit jaar gebruikt worden om de Giga Kangoeroedag te bekostigen. Een fantastisch doel waar we alle inwoners van De Lier e.o. mee hopen te bereiken!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.