Schoolkorfbaltoernooi ‘light versie’ zaterdag 23 mei voor kinderen uit groep 3, 4 en 5 van de basisschool

Normaal organiseert korfbalvereniging Valto elk jaar een schoolkorfbaltoernooi om zoveel mogelijk kinderen kennis te laten maken met de leukste sport die er is: KORFBAL!

Dit jaar is alles door de huidige omstandigheden anders, maar we willen wel graag, buiten onze eigen leden, andere kinderen enthousiast maken voor deze leuke sport! We gaan dus toch een soort van toernooi organiseren, alleen dan een stuk kleiner: de light versie.

Het toernooi vindt plaats op zaterdag 23 mei, en alles met in achtneming van de Corona maatregelen. Het zal tussen 9.30 uur en 12.30 uur zijn en afhankelijk van het aantal teams dat mee wil doen, maken we een planning. (het kan zijn dat we het toernooi in tweeën moeten delen, omdat er niet teveel kinderen op het park aanwezig mogen zijn).

Wil je meedoen, maak dan met kinderen uit je klas een team en geef je op!

Een team bestaat (het liefst) uit minimaal twee jongens en twee meisjes. Als je met één of twee meer bent, is dat niet zo erg, want dan kun je af en toe wisselen. Omdat het dit jaar wat anders is, mogen er maximaal twee spelende leden van VALTO in het veld staan. Verzin met elkaar ook een leuke naam voor je team!

Dit jaar zorgen wij zelf voor een begeleider, omdat er geen ouders bij het toernooi aanwezig kunnen zijn.

Lukt het niet om een team bij elkaar te krijgen, en wil je wel graag meedoen, dan kun je je ook individueel opgeven door het sturen van een mailtje met je gegevens en dan delen wij je in bij een team van jouw leeftijd.

Tot en met uiterlijk woensdag 20 mei kun je je aanmelden door de onderstaande gegevens naar ons te mailen: schoolkorfbal@ckv-valto.nl of via de app versturen naar: 06 21 40 90 23.

– Naam school: …
– Groep: …
– Naam team: …
– Meisjes: (voor- en achternaam): … … …
– Jongens: (voor- en achternaam): … … …

Voor eventuele vragen: Petra Dijkstra
Tel. 06 21409023
Mail: schoolkorfbal@ckv-valto.nl

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.