Potgrondactie geslaagd! (?)

Zaterdag hebben we veel bewoners van De Lier voorzien van potgrond en of tuinaarde. Deze actie was opgezet samen met BVB Substrates te Maasland naar voorbeeld van korfbalvereniging ODO aldaar.

Evaluatie
Indien je vragen heeft over de levering en/of opmerkingen ter lering voor Valto wanneer we volgend jaar deze actie weer gaan voeren, nodigen we jullie uit deze te adresseren aan potgrondactie@ckv-valto.nl. We zullen de opbouwende kritieken verzamelen en evalueren zodat volgend jaar het nog soepeler verloopt!

Bedankjes
We willen graag alle kopers bedanken voor hun financiële steun aan de vereniging. We hopen dat u deze dienst van Valto, het potgrond en tuinaarde brengen tot in uw voor- of achtertuin, als een welkome dienst heft ervaren. We hopen op uw steun ook volgend jaar.

We willen graag alle verkopers en bezorgers van Valto bedanken. Met dit soort acties merken we dat we naast korfbal top prestaties en plezier ook tot veel andere dingen in staat zijn. Ondanks dat niet alles van een leien dakje ging, hebben we toch de klus geklaard en ook veel lol gehad.

Als laatste willen we namens de sponsorcommissie de overige hulp en organisatie bedanken. Richard van Dasler heeft als jeugdlid ouder deze handschoen opgepakt en met veel verve de actie georganiseerd met de sponsorcommissie. Ook hebben verschillende andere ouders afgelopen zaterdag veel tijd erin gestoken om de distributie van de potgrond en tuinaarde door heel De Lier gemakkelijk te maken. Aanhangwagens met Deense karren, vorkheftruck en de nodige spieren waren onmisbaar bij deze actie! Bedankt!!

Ten slotte een dank aan BVB Substrates voor het bieden van de mogelijkheid als vereniging geld te verdienen (dat we hard nodig hebben) door het verlenen van deze service aan de inwoners van De Lier.

Vriendelijke groeten,
Sponsorcommissie c.k.v. Valto

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.