Sponsorpartnerschap met AdFysio voortgezet

Al drie jaar werken AdFysio centrum voor bewegen en fysiotherapie en Valto samen. Afgelopen maand hebben we de samenwerking geëvalueerd en besloten voor onbeperkte tijd de samenwerking voort te zetten.

Wat houdt deze samenwerking in?

Inmiddels is bij veel lierenaars De AdFysio Giga-Kangoeroe-Dag bekend. Valto organiseert dan de Koningsspelen voor alle groepen 1 en 2 van de Lierse basisscholen. Een mooi evenement waarbij Valto haar sport en vereniging promoot en AdFysio zich presenteert aan alle gezinnen van De Lier.

Maar de samenwerking houdt meer in dan alleen de AdFysio Giga-Kangoeroe-Dag. Onze selectie wordt begeleid door AdFysio bij de training, bij blessures en fitness faciliteiten worden beschikbaar gesteld. Ook adviseert AdFysio trainers en selectie staf ten behoeve van de fitheid van de selectie. Om uiting te geven aan de waardevolle samenwerking presenteert Valto het AdFysio merk onder andere op vlaggen, borden en tijdens Valto feesten.

Een uitgebreid sponsorpakket waar we dus beide tevreden mee zijn en hebben besloten voor onbepaalde tijd mee door te gaan!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.