Fit & Fun bij Valto

In het kader van het FOCUS-programma komt Valto met iets nieuws: Fit & Fun. Een wekelijks sportief uur met een lage drempel maar een hoge dosis fun.

Wat houdt het in?
Iedere week willen we met een groep enthousiaste mensen gaan bewegen. Het doel is om fit te worden of te blijven en om plezier te hebben. Het sportuur wordt opgedeeld in twee delen: een half uurtje Fit en een half uurtje Fun. Vooraf doen we een warming-up en na afloop een cooling-down. Wekelijks zal de inhoud van zowel Fit als Fun verschillen. Bij Fit kun je denken aan conditietraining, krachttraining, Core & Stability, Yoga, enzovoorts. Bij Fun gaat het juist om het spelelement waarbij volleybal, basketbal, badminton, hockey, enzovoorts in de originele of een aangepaste vorm aangeboden wordt. Ook kan het zijn dat er een partijtje korfbal gespeeld wordt. Tijdens de veldperiode kan ook gedacht worden aan een (hard)looptraining, actief wandelen, bootcamp of andere specifieke buitenactiviteiten.

Wie, wat, waar?
In het zaalseizoen willen we starten met deze leuke manier van actief bezig zijn. Op maandagavond om 19:30 uur hebben we een deel van de Vreeloo-hal tot onze beschikking. Het zaalseizoen willen we vooral gebruiken als proefperiode en daarom richten we ons in die periode vooral op mensen die al betrokken zijn bij Valto. Spelende leden, overige leden, ouders van leden en overige mensen die regelmatig bij Valto te vinden zijn. Na deze proefperiode zullen we kijken of het initiatief verder uit kunnen rollen met als doel extra leden voor Valto. Gedurende de proefperiode hopen we ook op input van (mogelijke) deelnemers zodat we een programma kunnen maken wat voor iedereen aantrekkelijk is.

Tijdens de proefperiode is deelname aan Fit & Fun gratis.

Kom ook!
Op maandagavond 4 november om 19:30 uur starten we met de eerste Fit & Fun. Zet deze datum alvast in je agenda. Binnenkort kunnen jullie in de Bijblijver het schema met activiteiten voor de eerste paar weken terugvinden.

Tot ziens bij Fit & Fun,

Marleen en Bart

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.