Dat was het dan … of niet?

Wederom een bijzonder seizoen hebben we achter de rug. Vorig seizoen eindigden we zonder competitie, dit seizoen begonnen we er mee en eindigden we ermee als klein lichtpuntje richting het volgend seizoen.

Trainers en andere vrijwilligers, bedankt!
Een bewogen jaar, met voor de TC constant zoeken naar wat wel kan, ondanks alle maatregelen. Een woord van dank dan ook aan de trainers/coaches die door zijn blijven gaan en de teams en spelers ook in deze tijden beter hebben gemaakt en gelukkig nog een aantal wedstrijden hebben kunnen zien en begeleiden. En ook de ouders en andere vrijwilligers bedankt die door het invullen van corona-, stream-, springkussen- en bardiensten hebben bijgedragen aan het zoveel mogelijk doorgang laten vinden van de activiteiten.

Indeling TC
We hebben dit seizoen ook iemand gevonden die de rol van Marleen gaat overnemen. Toevallig heet ook zij Marleen. Daarmee is de TC wederom uitgebreid, omdat de eerstgenoemde wel blijft, maar andere taken op zich neemt. De verdeling van de TC ziet er dan nu als volgt uit:

  • Jan Jaap Elenbaas – voorzitter en algemene zaken
  • Marleen Slaman – ondersteunig
  • Thom Voskamp – scheidsrechterzaken
  • Petra Dijkstra – wedstrijdsecretariaat
  • Mark van Geest – coördinator wedstrijdsport V1 t/m V5
  • Frank Poot – coördinator breedtesport V6 t/m V10
  • Twan Korteland – coördinator A en B jeugd
  • Marleen Boekestijn – coördinator C en D jeugd
  • Romy van den Berg – coördinator E en F jeugd + Kangoeroes

Wedstrijdkleding
Je had je wedstrijdshirts en eventuele andere sponsorspullen (inloopshirts, tassen, etc) al netjes ingeleverd moeten hebben voor 4 juli, zoals hier is te lezen. Heb je dat nog niet gedaan, doe dat dan zo snel mogelijk alsnog bij Ramona.

Volgend seizoen
Wil je vast vooruitkijken naar het volgend seizoen? Het oefenprogramma staat online. Ook staat het jaarschema voor volgend seizoen op de website. Je start in principe met trainen in de week voor je 1e oefenwedstrijd. Er zijn nog diverse wedstrijden die als aanvangstijd 6 uur hebben. Dit is omdat we de juiste aanvangstijd nog niet af hebben kunnen spreken. Dit volgt zo snel mogelijk.

Tijdens de vakantie
Wil je tijdens de vakantie bezig blijven, dan kan dat! Fit en Fun blijft doorgaan (maandag 19.30 – 20.30 uur). We gaat het complex ook openstellen voor leden die eens een balletje willen schieten of een wedstrijdje willen spelen. Wanneer dat gaat zijn, horen jullie nog. En wellicht gaat er nog een hardloopgroepje van start, zoals wel vaker is gedaan.

Mocht ik je niet meer zien vóór de vakanties, dan wens ik je bij deze een hele fijne toe. Geniet er van en rust goed uit, want voor je het weet starten we weer met trainen, oefenwedstrijden en competitiewedstrijden in een hopelijk mooi, corona-vrij seizoen!

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.