De dooi is geweest, we kunnen de velden weer op!

Het is nog altijd buiten trainen deze periode en inmiddels mag het ook weer. De velden zijn gekeurd en vanaf vandaag mag er weer getraind worden. Het voordeel is wel dat we langzaam toegaan naar warmere en langere dagen, zodat we ook weer aan avondtrainingen kunnen gaan denken voor de jeugd.

Dat willen we dan ook gaan doen, na de voorjaarsvakantie. Te beginnen met één keer doordeweeks en één keer op zaterdag. Het schema dat hierbij hoort, komt volgende week jullie kant op.

Ondertussen is er voor aanstaande zaterdag een mixtoernooi bedacht voor de B1, B2, B3 en de C1, C2 dat start om 13.00 uur. In de zaal was dat al eerder eens gedaan tussen de A en B teams, nu dus voor enkele B en C teams. De C3 traint om 12.00 uur en de C4 om 14.00 uur, samen met de B4. De overige teams trainen zaterdag, zoals ze gewend waren vóór de sneeuw- en ijspret.

En omdat we toch bezig zijn, kunnen we net zo goed bezig blijven. Dus voor in de vakantie hebben we diverse korfbalclinics georganiseerd. Deze zijn op woensdag en in een ander item lees je wat de tijden zijn en wat de bedoeling is.

Namens de TC,

Jan Jaap Elenbaas
vztc@ckv-valto.nl / 06-29585387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.