De scheids centraal in competitieronde 3

De competitie is inmiddels drie weken onderweg en het lijkt een trend te worden dit seizoen: het verzetten van wedstrijden. Zieke spelers, blessures, teams niet compleet … ons wedstrijdsecretariaat en de coördinatoren hebben het er maar druk mee. Gelukkig valt het vanuit onze kant nog mee en lukt het tot nu toe om de teams compleet te maken. Alle invallers en reserve spelers die meegaan met andere teams en soms twee wedstrijden spelen: bedankt! Ik hoop dat jullie dit willen blijven doen en dat de gaten die we soms hebben, snel tot het verleden behoren. Bedenk je dus ook goed of het afmelden écht moet, of dat je iets kunt schuiven en met je eigen team mee kunt gaan.

De week van de scheidsrechter
Een tweede bedankje gaat uit naar alle scheidsrechters. Niet alleen de groep die afgelopen zaterdag met de neus in de boter viel, maar iedereen die wel eens een wedstrijd fluit, of twee, of drie of … er zijn volgens mij leden die er iedere week staan. Terecht een presentje en terecht dat zo’n beetje ieder team daar gehoor aan heeft gegeven. Vergeten? Dan heb je zaterdag nog een herkansing. Alle foto’s van afgelopen week staan samen met een ode aan de scheidsrechter online.

Prestaties afgelopen weekend
Verder hadden de senioren het lastig afgelopen weekend. Weinig groen, alleen Valto 1 en 3 wisten te winnen. Niet getreurd, volgende week weer nieuwe kansen! Overigens gaat ons vlaggenschip wel lekker en verdienen ze alle support bij de wedstrijd tegen HKC in Hardinxveld-Giessendam, de medekoploper en wie weet zit er een stunt in als we er allemaal staan on ze aan te moedigen. Trommels en megafoons mee dus. Net als tegen SDO/Fiable 1 en net als bij Valto C1 tegen Vitesse C1 zaterdag, waardoor zij net het laatste zetje kregen en de winst binnenhengelden. Het werkt echt!

Meer groene uitslagen waren er te vinden bij de jeugd. De B1 weer knap in de hoofdklasse, de D5 met een eclatante 11-1, maar ook de B4 en de C4 heb ik een goede wedstrijd zijn spelen en zien winnen.

KT3 cursussen gaan starten
Trainers en coaches die interesse hebben in het volgen van de KT3-opleiding kunnen zich aanmelden door een mail te sturen naar opleidingen@knkv.nl. Hierna ontvangt de trainer of coach een mail met een link naar een formulier om de aanmelding definitief te maken. Per locatie gaat de opleiding van start als er acht of meer deelnemers zijn en kunnen er maximaal twaalf deelnemers meedoen.

Dichtstbijzijnde locatie voor ons: HKV/Ons Eibernest. Je moet hiervoor wel KT2 hebben. Kosten worden betaald door Valto. Laat het ook aan de TC/Jan Jaap weten of je meedoet. Dan kijken we samen naar een begeleider.

We kiezen dit seizoen voor KT3 boven KT2, omdat we enerzijds al best veel KT2-trainers hebben en een beperkt aantal KT3-trainers. Die laatste groep is juist van belang voor het begeleiden van nieuwe KT2-trainers, vandaar dat we deze groep ook willen vergroten en tevens de kans willen geven aan de KT2-trainers zicht door te ontwikkelen.

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.