En we zijn los

Niet alleen in de feesttent op de feestweek, maar ook zijn de eerste wedstrijden op het veld weer gespeeld. Oefenwedstrijden in het teken van de voorbereiding voor met name de eerste teams. Zij hebben allen de uitdaging dit seizoen om het niveau van de hoofdklasse (B1 en C1) of overgangsklasse (A1, V1 en V2) aan te kunnen, te handhaven of wie weet wat er kan gebeuren.

Valto A1, A2, B1 en C1 speelden allen tegen hun opponenten uit Nieuwerkerk. Van de C1 en A2 weet ik even de eindstanden niet. De B1 begon voortvarend met een 6-0 voorsprong in de eerste 11 minuten en liet zich daardoor wellicht verleiden er iets te makkelijk over te denken of was het Nieuwerkerk die daardoor getergd was de wedstrijd niet zomaar te gaan verliezen. Feit is dat de eindstand 11-12 is geworden. Maar goed, ook daar zijn oefenwedstrijden voor. De A1 liet het een stukje makkelijker lijken. Het kwam met 1-0 voor en gaf de voorsprong niet meer uit handen, het werd 22-10. Beide teams zijn nog in de selectiefase en dus succes in de verdere voorbereiding.

Zo ook de selectie. Nu nog één groep, maar in de komende weken zullen daar de zich de teams gaan aftekenen die dit seizoen gaan bepalen. De omstandigheden waren prima. Het weer was goed, eindelijk weer publiek langs de lijn en een gezellig terras waarmee het vertrouwd voelde, zoals we hopen dit seizoen ook te kunnen voortzetten en afmaken. Beide thuisteams maakten er 15, wat nog beter kan. De tegenstander wist tot respectievelijk 11 en 9 te komen. Eindstanden dus 15-11 (Valto 2 – DES 2) en 15-9 (Valto 1 – DES 1).

De voorbereiding van de overige teams start deze of volgende week. Op de website staat een compleet overzicht daarvan en ook het programma is zover mogelijk geüpdate. Zo spelen Valto 1-5 en ook Valto A1-B2 hun oefenwedstrijden.

NK Beachkorfbal 2021
Volgende week zaterdag gaan er twee teams naar Scheveningen om daar te spelen op het NK beachkorfbal: Valto E1 en D1. Heel veel succes daar en we hopen uiteraard op strandweer!

Trainers en coaches
Voor dit seizoen zijn we de laatste losse eindjes en open plekken aan het vullen voor wat betreft de trainers en coaches. Uiteraard zijn we heel blij met de trainers en coaches die al een team hebben, voor de mensen die nog een vraag krijgen zou ik willen zeggen: denk er over na, bekijk hoe leuk het kan zijn en bedenk dat je er de club het team en de spelers een heel groot plezier mee doet!

Indeling TC
Nog even voor de duidelijkheid en volledigheid, de verdeling van de TC voor dit seizoen.

  • Jan Jaap Elenbaas – voorzitter en algemene zaken
  • Marleen Slaman – secretaris en ondersteuning, w.o. oefenwedstrijden, trainingsschema’s, etc
  • Thom Voskamp – scheidsrechterzaken
  • Petra Dijkstra – wedstrijdsecretariaat
  • Mark van Geest – coördinator wedstrijdsport V1 t/m V5
  • Frank Poot – coördinator breedtesport V6 t/m V10
  • Twan Korteland – coördinator A en B jeugd
  • Marleen Boekestijn – coördinator C en D jeugd
  • Romy van den Berg – coördinator E en F jeugd + Kangoeroes

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.