Er mag weer wat meer

De maatregelen zijn weer iets versoepeld, zoals vorige week aangegeven mogen we met de jong volwassenen ook weer onderling trainen en wedstrijdjes spelen. Dit lijkt misschien een kleine stap en het brengt het korfballeven nog lang niet waar het zou moeten zijn voor een gezonde voortzetting, maar het is wel echt een belangrijke stap.

Niet alleen het perspectief (als dit de eerste stap naar meer is), maar ook de uitwerking. Hoewel we niet te hard van stapel moeten lopen en rustig moeten opbouwen, zie je de energie er vanaf spatten. Zaterdag als eerste bij de selectie. het was weer mooi om te zien, écht trainen, échte spelsituaties, maar ook echt weer even inkomen. Wedstrijdconditie is toch echt iets aparts, verdedigen is een beetje vreemd en passen komen niet altijd even zuiver aan. Maar het begin is er en nu zorgen dat we kunnen opbouwen naar meer perspectief en bij mooi weer een échte wedstrijd onder het genot van een drankje op het terras. Maar goed, dan moeten we ons wel aan de maatregelen blijven houden die nog wel gelden.

Bij de jeugd waren het trainingen op zaterdag en bij de E en D waren het de onderlinge mixwedstrijden. Deel één, want er volgt nog meer. Voor een enkeling even wennen, want eerstejaars E is wel iets anders dan tweedejaars D. Het mocht de pret echter niet drukken, door de mix van spelers waren de teams gelijkwaardig en werd er volop gestreden, samengespeeld en plezier gemaakt. Met een heerlijk zonnetje die deze morgen veelvuldig door de wolken heen scheen. Daardoor was het prima te doen … in het veld. Langs het veld toch een tikkeltje koud en daarom weer een dikke pluim voor de trainers en coaches! Volgende week de volgende ronde.

Voor wat betreft de mixwedstrijden tussen de spelers tot 27 jaar, brengen we een scheiding aan tussen teams. Met aan de ene kant de senioren- en juniorenselectie V12+A1 en de beloften aan de andere kant (V345+A23). Deze zijn op 20 en 27 maart. In een schema ziet dat er als volgt uit, inclusief de onderlinge duels op de andere dagen.

Tenslotte nogmaals het schema qua trainingen voor iedereen:

Namens de TC,

Jan Jaap Elenbaas
vztc@ckv-valto.nl / 06-29585387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.