Grijs, grijzer, grijst

Typisch Nederlands, doordeweeks de tent uit zweten, op zaterdag na een fikse regenbui zo’n 10 graden koeler en weinig zon te bekennen. Verder niemand die daarover klaagt, want prima omstandigheden om te spelen en daarnaast nog altijd blij dát we kunnen spelen.

Dit was de tweede ronde van de in totaal drie rondes die deze competitie rijk is. De verschillen zijn soms klein, maar er zijn ook wedstrijden waarbij het veel tegen weinig wordt. Dat is voor niemand echt leuk en dat komt doordat de indeling van de poules soms wat vertekend is. De ene club speelt met de oude teams, de andere club met de nieuwe teams. Of er zijn andere redenen waardoor de bond de speelsterkte niet goed heeft kunnen berekenen.

Een kleine troost hierbij is dat deze wedstrijden gebruikt worden om voor volgend seizoen wél de juiste indeling te kunnen maken. Het is dan ook belangrijk dat de coaches alle spelers die hebben meegespeeld op het formulier zetten. Dus ook de invallers. Op die manier krijgt de bond de juiste speelsterkte in beeld, wat helpt bij het indelen.

We gaat op voor de derde en laatste ronde van deze mini-competitie. En met de aangekondigde versoepelingen van afgelopen vrijdag is dat feest voor het publiek en dus ook voor de spelers! Iedereen is weer welkom en kan op het terras en langs de kant plaatsnemen op 1,5e meter. Dat laatste is nog wel van belang, dus houd je daar ook aan! Overigens is het nog wel zo dat als de rijder naar uitwedstrijden wil dat je een mondkapje draagt in de auto, je dat nog wel doet, dus neem die mee. Daar is het namelijk nog niet mogelijk om 1,5e meter afstand te houden. Mensen voor de livestream hebben we dus ook niet meer nodig.

Hopelijk is dit het laatste restje van maatregelen die we gaan hebben, voordat we in augustus weer gaan starten met het nieuwe seizoen. De laatste voorbereidingen daarvoor zijn al in volle gang. We hopen alles geregeld te hebben voor de einddag van 3 juli en daarna te genieten van onze vakantie.

Vanaf gisteren staat het oefenprogramma voor komend seizoen online. Ook staat het jaarschema voor volgend seizoen op de website (onder het kopje competitie). Je start in principe met trainen in de week voor je 1e oefenwedstrijd. Er zijn nog diverse wedstrijden die als aanvangstijd 6 uur hebben. Dit is omdat we de juiste aanvangstijd nog niet af hebben kunnen spreken. Dit volgt zo snel mogelijk.

Nog even wat handige linkjes:

Bekijk hier het programma voor de laatste speelweek

Bekijk hier het trainingsschema tot einde seizoen

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, Voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.