Het nieuwe seizoen 2022/2023 is begonnen

Afgelopen zaterdag heeft de selectie al een training gehad en de andere teams uit de wedstrijdsport volgen deze week. Aankomende donderdag staat de eerste oefenwedstrijd al op het programma, een mooi affiche de Valto selectie tegen de selectie van Avanti/Post Makelaardij, bij ons thuis op sportpark De Zwet.

Wil je weten hoe het globale schema van dit seizoen er uit ziet? Kijk dan hier op de website. Zo kun je zien wanneer we wel en geen wedstrijden zijn.

Trainingen en trainingstijden

  • Deze week trainen de volgende teams: Valto 1, 2, 3, 4 en 5, Valto A1 en A2, Valto B1 en Valto C1. Ook Fit & Fun gaat deze maandag weer van start.
  • Volgende week trainen alle andere teams ook, behalve de Kangoeroes.
  • Alle tijden en het schema voor zowel het veld als in de zaal staan op de website.

Trainers en coaches jeugdteams

  • Op de website staat de complete indeling van de jeugdteams, met daarbij de trainers en coaches.
  • Voor de B4, C5 en E5 zoeken we nog coaches en voor de C3 en C5 ook nog extra trainers. Wil jij hierbij helpen? Dan hoor ik dat graag. Het coachen van een team kan ook prima door één of meer ouders gedaan worden!

Oefenwedstrijden en competitie

  • Alle oefenwedstrijden staan op de website. Kijk goed wanneer jij moet spelen.
  • De competitiewedstrijden volgen meestal een week voor de start van de competitie. Het conceptprogramma is al bekend en daar worden vandaag de laatste wijzigingen in gedaan.

Afmelden voor trainingen en wedstrijden

  • Natuurlijk probeer je er altijd te zijn, maar mocht je nu al weten dat je een keer echt niet kunt spelen, laat het dan zo snel mogelijk weten aan je coach.
  • Senioren geven dat ook door aan de wedstrijdsecretaris Petra via wsv@ckv-valto.nl.
  • Zit je in de seniorenselectie, dan geef je het ook door aan de verantwoordelijke voor de selectie in de TC.

Het NK Beachkorfbal Outdoor
Zondag 21 augustus 2022 is The Hague Beach Stadium in Scheveningen weer het decor van het NK Beachkorfbal Outdoor voor E-, D-, C-, B-, A-jeugd en senioren. Het beachkorfbaltoernooi start rond 11.00 uur en eindigt uiterlijk om 17.00 uur. Vanuit Valto gaan dit jaar de D1 en de D2 naar dit toernooi. Veel plezier en succes!

Valto TC zoekt een nieuwe coördinator senioren wedstrijdsport
Mark van Geest heeft na 3 jaar aangegeven zich meer te willen richten op het trainen geven en te stoppen met zijn functie binnen de TC. Daarom is de TC voor volgend seizoen op zoek naar een coördinator senioren wedstrijdsport. Wil jij onderdeel vormen van het sportieve hart van de vereniging? Meld je dan bij ondergetekende. In het kort ben je verantwoordelijk voor de seniorenteams Valto 1 tot en met Valto 5 (waarschijnlijk tot en met Valto 6 volgend seizoen). Dat houdt in de planning (en eventuele verplaatsing) van de wedstrijden, indeling van teams en trainingen, trainers, nadenken over het lopende seizoen en de toekomst en dus ook het mede bepalen van het beleid. Niet alleen voor deze teams, maar binnen de gehele TC. Lees voor meer informatie de gehele vacature.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.