Is het al lente?

Van -17 naar +17 graden. In Nederland kan het. Twee weken terug nog sneeuw, vorige week nog ijs, nu korte-broeken-weer. Het kan verkeren. Des te beter voor ons, want we trainen nog steeds buiten en dat gaat nét iets lekkerder met de temperaturen van dit weekend.

De vakantie is begonnen, maar toch wordt er getraind. Vooralsnog op de zaterdagen de normale trainingen en op woensdag is er de clinic in samenwerking met KorfbalFit. Daar komen enkele spelers uit de Korfbal League, jeugdinternationals en regiotoppers helpen. Mooi om te zien dat de aanmeldingen hard gaan, ook een aantal niet-leden zie ik voorbij komen en dat is prima, leuk zelfs. Bewegen is voor iedereen goed en als dat met korfbal kan, is dat nog beter!

Na de vakantie gaan we twee keer per week trainen, één keer doordeweeks en één keer op zaterdag. Het schema dat hierbij hoort, komt snel jullie kant op. Hier moeten we nog een paar laatste puntjes op de i zetten.

De komende 3 weken worden er voor de E1, E2, D1, D2, D5 een mixcompetitie opgezet. Leuk initiatief en dat na een geslaagd mixtoernooi voor de B en C afgelopen zaterdag. Leuk om te vermelden: ieder team won één wedstrijd, dus de uiteindelijke winnaar ging op doelsaldo. Ook de D1 en D2 speelden een gemixte wedstrijd. Heerlijk om weer wedstrijdjes te spelen, ook al is het tegen elkaar.

Voor nu een fijne vakantie en geniet van het weer!

Namens de TC,

Jan Jaap Elenbaas
vztc@ckv-valto.nl / 06-29585387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.