Oefenronde 2 – We zijn er weer helemaal klaar voor

De laatste oefenronde voor de zaalcompetitie echt weer begint. Het was All Day Valto en daar speelt traditiegetrouw de hele vereniging thuis. Hoewel, we zijn nét iets te groot daarvoor, dus een aantal teams mocht bij de tegenstander spelen.

Het was de hele dag gezellig druk en ik heb bij een aantal wedstrijden kunnen kijken, van de F tot de senioren. Leuk om iedereen weer eens te zien en wat is het toch top dat we in de herfst en winter in de zaal spelen. Houdt er rekening mee dat we te gast zijn bij de verhuurder, of dat nu in de Vreeloo hallen is, op het Achterlaantje of bij Lentiz Dalton in Naaldwijk. Zorg dat je de spullen weer netjes opruimt nadat de training klaar is. En voor de trainers, loop nog even de hal na op rondslingerende ballen en kijk of de pinnen, palen en korven netjes zijn opgeborgen.

Volgens mij zijn we er klaar voor, laten we er een mooi zaalseizoen van maken. Veel succes iedereen!

Kampioenenparade
Afgelopen zaterdag was er de kampioenenparade voor alle teams die kampioen zijn geworden. De medailles werden uitgereikt door coaches van Valto 1, Mark en Thomas. In een overvolle hal kreeg ieder team een daverend applaus en iedere speler een medaille. Heb je nog geen medaille gehad, omdat je er niet bij kon zijn, geef dat dan even bij je coach aan en we zorgen er nog voor!

Kangoeroe-instuif
Ook afgelopen zaterdag was er de Kangoeroe-instuif. Er was een leuke groep jonge en vooral enthousiaste kinderen die in de hal van alles meekregen over wat we zoal bij de Kangoeroes doen.

Zaalseizoen
Let allemaal even op de trainingstijden en locaties, soms zijn die anders dan op het veld. Het competitieprogramma is inmiddels in zijn geheel bekend en is hier te vinden. Ook de scheidsrechters zijn ingedeeld, dus kijk goed wanneer je moet fluiten en regel op tijd iemand anders als je niet kunt.

Trainersbijeenkomsten
Afgelopen maandag was er weer een trainersbijeenkomst. Ook deze was weer erg geslaagd begreep ik. De volgende is op maandag 13 november en is voor trainers en coaches! Stond hij nog niet in je agenda, zet hem er dan meteen in!

Mocht het onverhoopt tóch voorkomen dat je niet aanwezig kunt zijn op een avond kun je je afmelden bij Bart van Leeuwen (06-34980328).

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.