Op naar een volledig seizoen

Niets liever dan dat we dit seizoen een volledig seizoen kunnen draaien. Met een goede voorbereiding, leuke toernooitjes, mooie wedstrijden, fijne trainingen, clinics en wat al niet meer. In de zon, in de regen, wind, kou … het maakt allemaal niet uit, als we maar kunnen. Zo, dat is er uit. En nu aan de slag!

Of … dat zijn we al. De selectie begon al vorige week dinsdag met de eerste training en inmiddels is de groep bijna compleet terug van vakantie. Een nieuwtje daarbij is dat Ron heeft besloten om een stapje terug te doen en een treetje lager te gaan spelen. Het is na meer dan 10 jaar selectie en een rare coronatijd de afgelopen seizoen een beslissing die we jammer vinden, maar uiteraard respecteren. Een echt afscheid komt nog, maar voor nu alvast bedankt voor al die mooie jaren!

Ook de de A1 is afgelopen zaterdag begonnen. Alles met als doel een zo goed mogelijke voorbereiding en de daarbij behorende selectie te doorlopen. Zowel Valto 1 als Valto 2 als Valto A1 spelen dit seizoen in de overgangsklasse, op het veld én in de zaal. Nog nooit eerder was dit het geval. Dat belooft mooie wedstrijden met veel publiek, als het allemaal weer mag.

De voorbereiding van de overige teams start deze of volgende week. Op de website staat een compleet overzicht daarvan en ook het programma is zover mogelijk geüpdate.

RTC West selectie onder 19 jaar
Verder val nog te melden dat aan het eind van vorig seizoen, na de jaarlijkse RTC-selectietrainingen en wedstrijden, de selectiecommissie heeft besloten dat Koert Ridder uit de A1 is geselecteerd voor RTC West onder 19 jaar. Van harte gefeliciteerd Koert en veel succes met het vervolg van dit traject!

Trainers en coaches
Voor dit seizoen zijn we de laatste losse eindjes en open plekken aan het vullen voor wat betreft de trainers en coaches. Uiteraard zijn we heel blij met de trainers en coaches die al een team hebben, voor de mensen die nog een vraag krijgen zou ik willen zeggen: denk er over na, bekijk hoe leuk het kan zijn en bedenk dat je er de club het team en de spelers een heel groot plezier mee doet!

Indeling TC
Nog even voor de duidelijkheid en volledigheid, de verdeling van de TC voor dit seizoen.

  • Jan Jaap Elenbaas – voorzitter en algemene zaken
  • Marleen Slaman – secretaris en ondersteuning, w.o. oefenwedstrijden, trainingsschema’s, etc
  • Thom Voskamp – scheidsrechterzaken
  • Petra Dijkstra – wedstrijdsecretariaat
  • Mark van Geest – coördinator wedstrijdsport V1 t/m V5
  • Frank Poot – coördinator breedtesport V6 t/m V10
  • Twan Korteland – coördinator A en B jeugd
  • Marleen Boekestijn – coördinator C en D jeugd
  • Romy van den Berg – coördinator E en F jeugd + Kangoeroes

Tenslotte hoop ik dat iedereen een goede vakantie heeft gehad, lekker is uitgerust en veel zin heeft om weer te beginnen. Tot snel op de velden!

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.