Speelronde 1 – We zijn weer los in de zaal

De eerste competitieronde in de zaal is een feit. Het was een mooie zaterdag met de aftrap van de selectie thuis, samen met veel andere wedstrijdsportteams en uiteraard ook de breedtesportteams in de hallen van onze thuishaven. Mooie wedstrijden heb ik gezien, waarbij ik en velen met mij, blij zijn dat we lekker binnenspelen in plaats van buiten.

Een puntje van aandacht hierbij is de starttijd van de wedstrijden. Deze zijn strak gepland en in verband met de inhuur kan hier niet van worden afgeweken. Merk je dus dat het begint uit te lopen, kort dan als scheidsrechter de voorbereiding of de rust wat in en zorg als coach dat je team klaar is en je niet te lang in de kleedkamer blijft zitten.

Een mooie afsluiting van de dag en een mooi resultaat overigens van de selectie, maar dat komt verderop in de Bijblijver nog ter sprake, wel gaaf om te zien dat Valto 2 er een doelpuntenfestijn van heeft gemaakt en dat Valto 1 zich prima staande heeft gehouden tegen een altijd lastige tegenstander in de hoofdklasse. Mede door het team van de week, dat er weer was voor de aanmoedigingen.

Trainersbijeenkomst
Een mooie start van de week is de trainersavond die er weer is deze maandag 13 november om 19.00 uur. Een leerzame avond voor trainers én coaches, dus iedereen is weer welkom, in Villa Valto. Marloes Mosterd gaat ons hierbij helpen, zij is onder andere pedagoog, gedragsspecialist en kindercoach en heeft mooie inzichten waardoor we de trainers en coaches verder kunnen helpen bij de begeleiding van hun teams, hun spelers.

De volgende bijeenkomst is op 8 januari, zorg dat ook deze in je agenda staat. Mocht het onverhoopt tóch voorkomen dat je niet aanwezig kunt zijn op een avond kun je je afmelden bij Bart van Leeuwen (06-34980328).

Zaalseizoen
Let allemaal even op de trainingstijden en locaties, soms zijn die anders dan op het veld. Het competitieprogramma is inmiddels in zijn geheel bekend en is hier te vinden. Ook de scheidsrechters zijn ingedeeld, dus kijk goed wanneer je moet fluiten en regel op tijd iemand anders als je niet kunt.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.