Speelronde 1 zaal, ruime overwinningen voor de selectie

De kaarten voor deze ronde waren ons niet heel gunstig geschud. Bij de senioren wisten Valto 1, 2 en 3 gelukkig hun overwinning te behalen en nog vrij ruim ook, wat erg fijn is en vertrouwen geeft naar volgende week. Valto 4, 5 en 6 hadden het lastiger en verloren, waar Valto 7 en 8 weer wat tegenwicht boden met hun overwinningen.

Bij de jeugd was het nog wat minder. Slechts 3 overwinningen van Valto B4, A3 en A2 en de rest verlies of gelijkspel. Laten we hierbij hopen dat er vooral veel geleerd is en dat we ons volgende week collectief gaan herpakken!

Komende week staan ook de eerste thuiswedstrijden van de selectie op het programma. Dat betekent weer een volle hal en teams van de week bij een mooi programma, kom dus allemaal kijken! Vanaf 10 uur staan de eerste wedstrijden ingepland bij de jonge jeugd en de Kangoeroes zijn er dan ook. Wil je daar een keertje vrijblijvend uitproberen? Dan is dat geen probleem, kom gezellig langs!

Trainingen
Vooralsnog heeft ieder jeugdteam nu trainers, maar gezien de krapte zou het echt top zijn als er meer trainers zijn, die af en toe eens kunnen invallen. Lijkt het je wat om dat te doen, dan kan dat bij ondergetekende.

Wedstrijden
Ook in de zaal hebben we weer te maken met team die niet heel ruim ingedeeld zijn. Het voordeel is dat iedereen veel aan spelen toekomt. Het nadeel is echter ook dat er bij blessures al vrij snel invallers en reserves nodig zijn. Zowel bij de jeugd als in de senioren kun je de vraag verwachten om mee te gaan met een ander team. Bedenk dan dat het fijn zou zijn als ook jouw team compleet kan spelen met invallers en reserves. Als we elkaar allemaal helpen, dan kunnen alle wedstrijden met complete teams gespeeld worden.

Teamouders
Als ik het goed heb is zo’n beetje voor ieder team nu een teamouder. Verderop staat hier eens tukje uitleg bij, dat ook met de teamouders zelf wordt gedeeld. Heel fijn dat we dit kunnen doen en aan het eind van het seizoen evalueren we.

Te gast in de sporthallen
Nu we weer in de zaal spelen, moeten we ons realiseren dat we te gast zijn in de hallen waar we trainen en spelen. Dat betekent onder andere:

 • dat je je netjes gedraagt
 • dat je niet in een donkere hal gaat spelen en ook niet in de berging
 • dat je de spullen netjes opruimt na gebruik
 • dat je alle ballen terug doet in de ballenkarren en deze op slot doet
 • dat je missende ballen opzoekt en alsnog in de ballenkarren doet
 • dat je de kasten op slot doet, alsook het sleutelkastje
 • dat je afval meeneemt naar de kantine en het daar in een prullenbak doet
 • dat je de kleedkamers schoon en heel houdt en ook daar je afval in de prullenbak doet

Mocht je de hal onverhoopt niet schoon aantreffen, dan mag je dat aan mij of MarleenS laten weten. Wij geven dat centraal door. Te denken valt dan aan:

 • een vieze of gladde vloer
 • een rommelige berging
 • afval in de hal of in de kleedkamer

Op die manier weten wij dat het al zo was bij binnenkomst en kunnen we er melding van maken. Samen zorgen we er voor dat we een prima tijd gaan beleven in de zaal!

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.