Speelronde 10 zaal, aanvulling in de TC

Helaas geen #4puntenweekend dit keer voor de selectie. Valto 2 kwam nét tekort in Arnemuiden tegen TOP 3 met 20-19 in de laatste minuut en Valto 1 had het wat lastiger dan verwacht tegen ONDO 1 uit Middelburg, maar won toch met 16-20. Dus 2 punten mee uit Zeeland. Van de senioren won verder alleen Valto 4, wat belangrijk is voor behoud in de reserve 3e klasse.

Een andere belangrijke wedstrijd was die van de B1, dat won van directe concurrent KCR B1 tegen degradatie met 14-11, waardoor het onderlinge verschil in het voordeel van de B1 is.

Binnen de TC is er sinds kort een extra lid aangeschoven. Marcel Schouten, voor velen geen onbekende, zal de positie van coördinator senioren wedstrijdsport officieel gaan invullen vanaf volgend seizoen. Hij loopt vanaf dit moment al mee in de TC en met mij, zodat hij voldoende meekrijgt van wat er speelt. We vinden het ontzettend fijn dat Marcel er bij is gekomen en daarmee deze belangrijke plaats weer ingevuld gaat zijn.

Verder zijn we als TC bezig met de andere teams en trainers/coaches voor volgend seizoen. Dat is aan de vroege kant, maar we willen graag snel in kaart hebben wie wat zou willen doen en weten of we voldoende mensen hebben. We hopen daarmee ruim voor het einde van het seizoen rond te zijn en ieder team van trainers en coaches te voorzien. Wil je in het nieuwe seizoen daar als ouder/verzorger ook een rol in spelen? Laat het dan weten. We kunnen voldoende ondersteuning bieden als het gaat om training geven of coachen.

Wil je je als speler verder ontwikkelen, laat het dan weten aan ons. Heb je KT2 en wil je KT3 doen, we horen het graag. Wil je met KT2 starten, ook dan vinden we het leuk om te horen. Dit kan ook (graag zelfs) in groepjes, bijvoorbeeld met andere spelers uit je team, of iemand waarmee je nu al trainen geeft. We begeleiden jullie er bij tijdens de cursus en daarna heb je weer meer bagage om vol vertrouwen voor de groep te staan.

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.