Speelronde 10, zonovergoten puntenfestijn voor enkele teams

Sommige wedstrijden met veel doelpunten, waaronder bij Valto B1 en Valto A1, beide tegen KCC met respectievelijk 29 en 26 doelpunten voor (2 en 8 doelpunten tegen). Bij Valto 2 iets minder doelpunten (18) en iets meer tegen (15), maar wel een zeer belangrijk verschil, ook tegen KCC, dat tweede stond op één punt achterstand. Hiermee is Valto 2 dus nu nog altijd koploper en loopt het uit naar drie punten. Het kampioenschap is nog ver, maar komt hierdoor wel iets dichterbij. Je kunt best zeggen dat het erg knap is hoe het team de knop om heeft gezet na de zaal!

Ook voor Valto 1 een mooie overwinning. Van echte promotiekansen is nog geen sprake, maar na het verlies van HKC bij Excelsior en het gelijkspel van SDO bij Oranje Wit is er misschien toch nog iets mogelijk, wanneer juist HKC op bezoek komt bij Valto zaterdag aanstaande. Dus bestel die dagschotel en kom sowieso voor de selectie naar de Villa, maar er staan ook andere mooie wedstrijden op het programma, waarbij het er prima uitziet qua weer.

Tot zaterdag!

Het Priva Schoolkorfbaltoernooi
Ook het schoolkorfbal komt er weer aan. Op woensdag 25 mei zijn de kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 welkom om de korfbalvelden voor een gaaf toernooi. Wil je daarbij helpen, laat het dan weten aan Petra Dijkstra. We hopen uiteraard op mooi weer en ook hierbij op veel sportieve kinderen die daarna willen meetrainen en meespelen. Wil je je aanmelden met een team of als individu? Doe dat dan op de inschrijfpagina.

Het Hemelvaartstoernooi
Bij alle jeugdteams is er gevraagd of de spelers mee willen naar het jaarlijkse VEO Hemelvaartstoernooi. De TC gaat de teams deze week opgeven en aanmelden, jullie horen dus snel of jullie team meegaat en wat de indeling zal zijn.

Het nieuwe seizoen
Voor de C-leeftijd zijn we op zoek naar jongens. We willen met onze C1 graag in de hoofdklasse blijven spelen, maar dat kan alleen als we voldoende jongens hebben. Ben je of ken je iemand in de leeftijd van 10/11 jaar die graag zou willen korfballen, neem hem dan een keer mee naar een training en naar het Priva Schoolkorfbaltoernooi op 25 mei!

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.