Speelronde 6 – Nog meer kampioenen en op naar de zaal

Net op tijd voor de Herfstvakantie is de herfst dan ook daadwerkelijk begonnen. Met een temperatuur van 10 graden minder dan de week voorafgaand, was het zaterdag een stuk frisser en alleen in het zonnetje nog prima te doen. Tijd om de zaal in te gaan dus, hoewel er komende zaterdag 21 oktober nog drie inhaalduels op het programma staan, met nog een mogelijke kampioen: Valto 7. En op 28 oktober de allerlaatste, met nóg een mogelijke kampioen: Valto C3. Heel veel succes voor al deze teams!

Kampioenen
De andere kampioenen hebben de taart alweer achter de kiezen, want na vorige week was het afgelopen weekend weer raak. Zowel Valto F1, E5, C2 en B1 konden kampioen worden in hun poule en werden dat ook. Toch wel knap hoor, als je moet winnen en het dan ook doet. Hoewel dat bij de F1 wel heel goed ging, die hebben alle wedstrijden met groot verschil gewonnen. En dan de B1, in de hoofdklasse, eerste worden in de poule en dus na de zaal in de kampioenenpoule komen op weg naar Kampioen van Nederland. Dat zal niet gemakkelijk worden, maar ik zeg maar dat ze er niet voor niets in zitten en dat er altijd een kans is. Heel goed gedaan!

Scheidsrechters
Ook afgelopen weekend wee volop in actie, onze bondsscheidsrechters. Petra floot afgelopen speelronde bij Dijkvogels, Jan bij Fortuna, Michael bij ODO. Dank voor jullie inzet in deze competitie, ook Thom, Thijs, Max en Pierre uiteraard. Geen punten in mindering en een relatief lage boete.

Gezocht: jongens die durven!
Op zaterdag 21 oktober is er een stoere clinic, in de zaal, van 11 tot 12 uur. De leeftijd voor aanmelden ligt ongeveer tussen de 8 en 12 jaar. Meiden zijn ook welkom, als je een jongen meeneemt die nog niet korfbalt. Dus heb je zin een stoere clinic in de herfstvakantie, zoek dan een jongen die het aandurft om korfbal een keer te proberen en laat zien hoe gaaf jouw sport is! En stuur de uitnodiging vooral door naar familie, vrienden, bekenden en in de klassenapp. Meld je aan via dit formulier.

Zaalseizoen
Na de herfstvakantie gaan we weer de zaal in. Let allemaal even op de trainingstijden en locaties, soms zijn die anders dan op het veld. Ook het oefenprogramma is in zijn geheel bekend en is hier te vinden. Op 4 november is het All Day Valto, dan speelt bijna de hele vereniging thuis, kom dus ook en blijf lekker hangen tot de laatste wedstrijden, met in hal 1 Valto 1 tegen GKV 1 om 18.50 uur.

Trainersbijeenkomsten
Afgelopen maandag was er weer een trainersbijeenkomst. Ook deze was weer erg geslaagd begreep ik. De volgende is op maandag 13 november en is voor trainers en coaches! Stond hij nog niet in je agenda, zet hem er dan meteen in!

Mocht het onverhoopt tóch voorkomen dat je niet aanwezig kunt zijn op een avond kun je je afmelden bij Bart van Leeuwen (06-34980328).

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.