Speelronde 9 – Lichtpuntjes zoeken

Na een mooi weekend met belangrijke overwinningen voor de selectie, was het dit weekend toch tegenvallend. Valto 2 won weliswaar, maar kwam één punt tekort voor de leiding in de poule. Valto 1 kwam net tekort en verloor, Valto 4 verloor haar eerste wedstrijd dit zaalseizoen, Valto 5 kwam niet veel verder dan 4 doelpunten. Bij de jeugd kwamen zowel de de A1 als de B1 net tekort tegen koploper Avanti/Post Makelaardij en verloor de C1 van Die Haghe.

En de lichtpuntjes dan? Nou, een paar. Valto 1 heeft de nominatie voor sportploeg van het jaar 2023 omgezet in de prijs. Op het sportgala nam het team de prijs in ontvangt en de kers op de taart van het geweldige afgelopen seizoen was een feit. Mooie woorden van aanvoerder Frank dat het een prestatie van de gehele selectie was, de spelers, de coaches en de staf en ook de rest van de vereniging die we met elkaar zijn.

Verder is er bij Valto 2 ook nog van alles mogelijk. Ook de competitie is pas klaar als het laatste fluitsignaal heeft geklonken. Bij de A1 en B1 was het verschil relatief klein tegen de koploper en de C1 scoorde tegen Die Haghe, 9 doelpunten in de lastige hoofdklasse! Verder nog een paar ruimte uitslagen, zoals de C3 dat won met 11-1 en de F1 dat won met 17-5.

Komende zaterdag is er weer een mooi programma en de selectie en de A1 spelen weer thuis. Volle bak dus, veel publiek! Ook voor alle andere hopelijke volle tribunes en heel veel succes. Maak er iets moois van.

RTC voorspeelwedstrijden

Maandag 29 januari spelen Isis, Jonne en Frenk uit de B1 de 2e selectiewedstrijden voor RTC West U17. Eventueel spelen Stacey en Luna dan ook hun 2e wedstrijd. Mocht je willen kijken hoe ze het doen, dan kun je terecht in de Topsporthal in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag vanaf 18.30 uur (U15) en 20.30 uur (U17). Succes allemaal!

En maandag 5 februari speelt Sanne uit de A1 haar 1e selectiewedstrijd voor RTC West U19. Zij mag als huidige RTC-lid de eerste ronde overslaan. Mocht je willen kijken hoe zij het doet, dan kun je terecht in de Topsporthal in Sportcampus Zuiderpark in Den Haag vanaf 20.30 uur. Succes Sanne!

Trainersbijeenkomsten
De eerstvolgende avonden (19.00 uur) waarop deze bijeenkomsten gaan plaatsvinden zijn:

 

  1. Maandag 11 maart
  2. Maandag 6 mei
  3. Maandag 10 juni

Omdat we dit als Valto een belangrijk onderwerp vinden, gaan we ervanuit dat alle trainers van de F tot en met de A aanwezig zijn op deze avonden. We vragen jullie dan ook deze avonden nu al voor het hele jaar in jullie agenda te zetten zodat de kans klein is dat je verhinderd bent. Mocht het onverhoopt tóch voorkomen dat je niet aanwezig kunt zijn op een avond kun je je afmelden bij Bart van Leeuwen (06-34980328).

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, trotse voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.