Speelronde 9, van zaal naar zon

We gaan weer verder waar we gebleven waren op het veld, dus speelronde 9 voor de wedstrijdsportteams en speelronde 1 voor de breedtesport. Hoewel, voor naar ons idee teveel teams die hun wedstrijd toch niet door zagen gaan. En dat is lastig. Nu corona steeds meer naar de achtergrond verdwijnt, lijkt het wat betreft verzoeken om verplaatsen niet minder te zijn geworden. En dat is jammer voor de teams die het betreft. Hopelijk gaat het na de meivakantie beter en kan alles doorgaan.

De trainingen
Deze week zijn er door de meivakantie geen trainingen. Ook de week erna is het vakantie en kan er per team bepaald worden of er training is of niet.

De Valto-selectie
Voor volgend seizoen hebben we Thomas Reijgersberg bereid gevonden om de staf van de Valto-selectie te versterken. Hij zal voornamelijk de trainingen op de dinsdag geven en helpen bij de individuele ontwikkeling van de spelers. Uiteraard gaat hij ook helpen bij de clinics die de selectie en trainers een paar keer per jaar geven aan de jeugd van Valto.

De AdFysio Giga Kangoeroedag
Was een groot succes met meer dan 350 kinderen ui de groepen 0, 1 en 2 op ons veld. Ook het AD was er bij en dat leverde een mooi stukje op in de krant.

Het Priva Schoolkorfbaltoernooi
Ook het schoolkorfbal komt er weer aan. Op woensdag 25 mei zijn de kinderen uit de groepen 3, 4 en 5 welkom om de korfbalvelden voor een gaaf toernooi. Wil je daarbij helpen, laat het dan weten aan Petra Dijkstra. We hopen uiteraard op mooi weer en ook hierbij op veel sportieve kinderen die daarna willen meetrainen en meespelen. Wil je je aanmelden met een team of als individu? Doe dat dan op de inschrijfpagina.

Het Hemelvaartstoernooi
Bij alle jeugdteams is er gevraagd of de spelers mee willen naar het jaarlijkse VEO Hemelvaartstoernooi. De TC gaat de teams deze week opgeven en aanmelden, jullie horen dus snel of jullie team meegaat en wat de indeling zal zijn.

Het nieuwe seizoen
Voor het nieuwe seizoen is de TC bezig met het voorbereiden op de indelingen. Deze indelingen zullen in mei vorm krijgen, na de afmelddatum van 1 mei, zodat we weten wie we een plekje kunnen geven in één van de teams. Twijfel je? Neem dan contact op met jouw coördinator.

Voor de C-leeftijd zijn we op zoek naar jongens. We willen met onze C1 graag in de hoofdklasse blijven spelen, maar dat kan alleen als we voldoende jongens hebben. Ben je of ken je iemand in de leeftijd van 10/11 jaar die graag zou willen korfballen, neem hem dan een keer mee naar een training en naar het Priva Schoolkorfbaltoernooi op 25 mei!

Met vriendelijke groet,

Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

Afmelden

Voor de leden die zich willen afmelden voor volgend seizoen, vragen we dat vóór 1 mei aan ons te laten weten. Dit kan door een e-mail te sturen naar secretariaat@ckv-valto.nl.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.