Speelronde twee, we doen het er maar mee …

Best wel weer een drukke week voor de TC. De consequenties van de maatregelen bekijken, de korfbalbond afwachten, het debat afwachten en vervolgens in twee dagen alle losse eindjes regelen. Maar het is gelukt! En gelukkig hebben heel veel teams nog kunnen spelen. Dat blijft ook het doel van de TC. Jeugd laten trainen, voor 17 uur. De breedtesport laten spelen (competitie gaat gewoon door) en de wedstrijdsport zoveel mogelijk door laten gaan, waar dan kan voor 17 uur en anders proberen ruimte te creëren voor trainingen. Het zal niet altijd lukken, maar we doen ons best! Zie voor meer info over de maatregelen en wat Valto doet, dit bericht.

Afgelopen zaterdag
Veel lege plekken, vooral bij de senioren wedstrijdsport. Valto 4 en 5 speelde wel, maar het eerste en tweede niet. Het derde trainde zaterdag, net als de A1. Verder toch best wel wat groene cijfers en vooral blij dat er gespeeld werd, dat er scheidsrechters zijn die fluiten, dat alles naar behoren verloopt qua scanners en cameramensen en dat de ouders thuis dus goed kunnen meekijken bij de wedstrijden. Dank aan iedereen die dit in deze tijden van aanpassingen toch mogelijk maken.

Scheidsrechters opgelet!
Omdat we soms krap tot 16.50 uur inplannen, is het ontzettend belangrijk dat wedstrijden op tijd beginnen en soms ook iets eerder (op aangeven van de TC). Lukt het op tijd beginnen niet, dan wordt de wedstrijd wat ingekort met minimaal dezelfde tijd dat hij te laat begon. Anders heeft het laatste team dat speelt de pech dat ze maar een halve wedstrijd kunnen spelen en dat is niet de bedoeling.

Oude ballen te koop
Korfballen slijten en er komt een moment dat een bal niet goed genoeg meer is om er mee te trainen of te spelen. Maar weggooien is zonde en voor thuis zouden ze nog prima gebruikt kunnen worden om te oefenen, dus we hebben besloten om ze tegen een klein prijsje van de hand te doen. Ze zijn vanaf deze week te verkrijgen in de webshop. Doe er je voordeel mee. Hoe meer iemand met een bal bezig is, hoe beter.

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.