Speelronde x + 3, de kop is er nu ook af voor de selectie

In de hoop dat komende week de maatregelen nog verder afgebouwd kunnen worden, wat betekent dat we over de piek zijn en het allemaal wat beter wordt en makkelijker om teams rond te krijgen, zijn we weer een ronde verder gekomen. Een ronde waarin de selectie haar eerste wedstrijden speelde, met wisselend resultaat en zij deze week twee wedstrijden spelen. Dinsdag uit in Dordrecht en zaterdag wederom thuis.

Ook de A1 speelt doordeweeks, op donderdag. Hierdoor dient er wat geschoven te worden met trainingen en tijden. Vorige week was dat Valto 3, met overigens een uitstekend resultaat. Door deze ingeplande wedstrijden moeten we soms een beroep doen op andere teams om eerder, later of een keer helemaal niet te trainen. We zoeken uiteraard altijd naar de beste oplossing, maar die is soms moeilijk te vinden.

Voor alle teams geldt nog steeds dat om compleet te kunnen zijn, we een beroep doen op andere teams. En dat houdt ook in dat als er een beroep op jou gedaan wordt, we hopen dat je daaraan denkt en ook meehelpt andere teams compleet te maken door ‘ja’ te zeggen, als er wordt gevraagd of je wil invallen of reserve wil staan.

Met vriendelijke groet,
Jan Jaap Elenbaas, voorzitter TC
vztc@ckv-valto.nl / 06- 2958 5387

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.