Theatervoorstelling ‘Wel winnen hè’ in Naaldwijk

Op 8 april vindt in Naaldwijk de Theatervoorstelling ‘Wel winnen hè!’ plaats voor ouders van sportende kinderen. De theatervoorstelling ‘Wel winnen hè! gaat over hoe ouders ervoor kunnen zorgen dat het goed gaat met hun kind in de sport en dat hun kind tijdens het sporten optimaal plezier beleeft. Deze voorstelling wordt op 8 april gespeeld in Westland Theater De Naald in Naaldwijk  en is speciaal voor ouders van jeugdleden van sportclubs. Meer informatie en een voorproefje van de voorstelling vindt u op www.welwinnenhe.nl. Kaartjes zijn te koop via die site en kosten slechts € 5 (excl. €0,62 transactiekosten per bestelling). 

Wat zeg je aan de ontbijttafel op de dag van een spannende wedstrijd? Wat roep je langs de kant? En hoe vang je je kind op na een verloren wedstrijd? Over dat soort vragen gaat ‘Wel winnen, hè! – versie ouders’. Een nieuwe, humoristische theatervoorstelling waarin gedurende 24 uur het gezin van Lisa en Bas wordt gevolgd. Vanaf het ontbijt op zaterdagochtend tot en met het ontbijt op zondagmorgen. Hun drie kinderen spelen die zaterdag ieder een wedstrijd: Sander (12 jaar) gaat voetballen, Anne (8 jaar) turnen en Mathijs (7 jaar) tennissen. Dat betekent een hoop geregel en gedoe, waarbij Lisa en Bas ook nog graag willen dat hun kinderen goed presteren. Dus stress in de tent!

De theatervoorstelling wordt aangeboden door het ministerie van VWS, 42 sportbonden, NOC*NSF en gemeenten. Samen met alle mensen die betrokken zijn bij de sport willen ze ervoor zorgen dat kinderen zich goed kunnen ontwikkelen, dat ze blijven sporten en iedereen optimaal plezier beleeft aan sport. Voor vrijwilligers in de sport is de afgelopen twee jaar met veel succes bijna 300 keer een vergelijkbare theatervoorstelling gespeeld. Meer informatie vind je hier.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.