UPDATE van de SPONSORCOMMISSIE

Er zijn weer veel ontwikkelingen bij Valto. 

 1. Nieuwe sponsors
 2. Gesponsorde evenementen
 3. Zonneboiler, de volgende stap naar een groene vereniging
 4. Livestream vergroot het bereik
 5. Jumbo sportplaatjesactie
 6. Sponsorborrel

Nieuwe sponsors

We hebben verschillende nieuwe teamsponsors:

 • Selectie trainingspakkensponsor:            Van Wensen
 • A1 & A2 shirtsponsor:                                Van Seters
 • A1 trainingspakkensponsor:                     Lagerwerf wonen
 • B1 shirtsponsor:                                          Brückner Loonbedrijf
 • B2 shirtsponsor:                                          Sion Orchids
 • C1 shirtsponsor:                                          KPS Sales 24/7 & Lansbergen Orchideeën
 • D3 shirtsponsor:                                          Westland Kasonderhoud, HV Keukens & Ambivent

Ben je geïnteresseerd om ook een team te sponsoren? We bekijken graag de mogelijkheden en hebben altijd behoefte aan deze sponsorvorm. Onze F kanjers zoeken bijvoorbeeld nog een nieuwe sponsor.

Ook hebben we een mooie samenwerking met Albert Heijn De lier gevonden. Gedurende het gehele jaar steunt AH De Lier onze selectie met gezonde voeding! We zijn erg blij met deze samenwerking.

Gesponsorde evenementen

Afgelopen half jaar hebben we een aantal gesponsorde evenementen georganiseerd:

 • Adfysio-Giga-Kangoeroe-dag
 • Priva Schoolkorfbaltoernooi
 • Logicalis SMC Nederlands Kampioenschap voor de B-jeugd eerste klasse (NKB1)
 • RijkZwaan Korfbal Derby’s

Met deze evenementen vinden we een mooie samenwerking tussen sponsor en vereniging. Een mooi uithangbord voor een bedrijf waar de aandacht in (sociale) media jaarlijks toeneemt. RijkZwaan Korfbal Derby’s hebben zich inmiddels in het aantal locaties uitgebreid en heeft daarmee regionale aandacht. NKB1 was nieuw in het lijstje van Valto gesponsorde evenementen. Met een focus op de Nederlandse IT dienstverlening was een Nederlands kampioenschap een passende vorm van sponsoring voor Logicalis SMC.

Zonneboiler, de volgende stap naar een groene vereniging

Ook hebben we afgelopen zomer een Zonneboiler systeem geïnstalleerd met sponsoring van Vis Installatietechniek en HR Solar.

Het zonneboilersysteem is een innovatief product van HR Solar en vult daarmee mooi een extra deel van het dak, naast de reeds bestaande zonnepanelen van WD Solar, welke vorig jaar zijn geplaatst.

Mooie techniek van en door mooie Lierse bedrijven, die onze club ook nog eens een warm hart toedragen door sponsoring. Daarnaast zorgen ze ervoor dat wij als vereniging onze kosten terugdringen en energie besparen ten bate van het milieu. Niet onbelangrijk, door de nieuwe capaciteit is de kans op een koude douche nihil!

 

 

 

 

 

 

 

Livestream vergroot het bereik

Ook de zichtbaarheid voor bestaande sponsors neemt toe. Elke thuiswedstrijd wordt professioneel vastgelegd met beeld en geluid op onze livestream www.valto.tv. Je treft hier live weergave van de wedstrijden van Valto. Het live-stream-team heeft een grote professionaliseringsslag gemaakt door ook de stand, tijd, spelersanimaties, herhaling en zelfs commercials eraan toe te voegen. Wanneer je een shirt of bord sponsort, krijg je hiermee natuurlijk een groter bereik. Onlangs hebben we ook de WOS bereid gevonden onze livestream beelden uit te zenden in haar wekelijkse sportupdate. We hopen dat dit vaker gaat gebeuren.

Evenementen ondersteunen we met website en livestream:

Wedstrijden worden live verrijkt met informatie: stand, tijd, scorende speler, herhaling, shirtsponsor en nog veel meer!

Jumbo sportplaatjesactie

Vlak voor de zomer zijn we benaderd door Supermarkt Jumbo De Lier om samen met ODIS en SV De Lier mee te doen aan een sportplaatjesactie, vergelijkbaar met die van vorig jaar bij Lyra. Hierover hebben we jullie benaderd voor eventueel sponsorschap en daar is veel gehoor aangegeven. Je zal menig sponsor van Valto met een advertentie of logo treffen in dit spaaralbum dat 25 oktober zal worden gepresenteerd. We zijn blij met deze sponsoring. Ook zijn we blij met de Jumbo die ons hiermee de gelegenheid geeft een groot publiek onze vereniging te laten zien. Voor ons een stukje gepaste Lierse Trots!

Sponsorborrel

30 september (volgende week zaterdag) organiseren we een loterij. Dennis Voskamp en GJ Stolk zullen een rijk assortiment van prijzen verloten onder alle aanwezigen. Na de wedstrijd van Valto 1 start de verloting. De wedstrijd van Valto 1 begint om 15:30 uur!

Graag ontvangen we alle sponsors voor een borrel op deze middag. In de rust van de wedstrijd van Valto 1 zullen we elkaar treffen en onder genot van een drankje kort de plannen van het komende jaar vertellen.

We hopen jullie natuurlijk te ontvangen op 30 september!

Vriendelijke groeten,

Namens de voltallige sponsorcommissie,
Michiel van den Bos

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.