Update vanuit de kledingcommissie

Inmiddels hebben vermoedelijk de meeste van jullie de selectie al zien schitteren in het nieuwe tenue van Reece. We krijgen veel positieve reacties over het design wat natuurlijk altijd leuk is om te horen! Tegelijkertijd komen er ook wat negatieve zaken aan het licht welke opgelost moeten worden:
  • Rokjes/broekjes: De bedrukking van het Valto logo laat los op de rokjes/broekjes. In overleg met Sima Sports hebben we besloten dat we álle broekjes/rokjes opnieuw gaan bedrukken, zodat dit probleem wordt verholpen. We hopen dat dit einde deze week hersteld is.
     
  • Inloop/wedstrijdshirts: De pasmaten van de vrouwenshirts komen niet overeen met de daadwerkelijke maten. Er is vergelijk gemaakt waaruit blijkt dat de damesshirts afwijken van de pasmaat. Hierdoor kunnen de vrouwenmaten groter uitvallen. Een tegenvaller! Gelukkig gaat ook dit hersteld worden door Deventrade. Ben je een dame en zit je in de C of hoger? Dan kan het dus zijn dat je shirt groter uitvalt. Tot eind september heb je de tijd om dit aan te geven bij de kledingcommissie. Samen bekijken we vervolgens welke maat je wel nodig hebt. Eind september zullen we dan die shirtjes bestellen. Tot die tijd zal je dus mogelijk in een wat groter shirt spelen. De heren en de kindermaten komen gelukkig wel overeen met de pasmaten.  De herenshirts kunnen overigens wel anders worden ervaren doordat de stof meer stretch is. Een kleinere maat is hierbij geen oplossing.
Kledingshop

Achter de schermen wordt er druk gewerkt aan de kledingshop! Ook dit had iets meer voeten in de aarde. Goed nieuws: deze week zal de clubshop naar alle waarschijnlijkheid live gaan. Het is dan dus mogelijk om tegen een mooie korting een trainingspak, inloopshirt, tas of sokken aan te schaffen. Houd de website in de gaten! Eenmaal live komt dit uiteraard ook voorbij in de Bijblijver!

Met vriendelijke groet,
0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.