Valto B2 kampioen!

Valto B2 kampioenAfgelopen zaterdag speelde we onze laatste wedstrijd van het buitenseizoen. Omdat we vorige week hadden gewonnen van Des, hadden we nog maar één puntje nodig om kampioen te worden. Omdat we nog steeds vier geblesseerde hebben, Kirsten, Rosalie, Romy en Romy, speelde Thijs, Daphne en Maaike met ons mee. De vakken waren in de aanval: Thijs, Julia, Daphne en Manon. En in de verdediging: Esmee, Joyce, Angelique en Lisa.

Valto B2 kampioenWe begonnen gelijk al goed, Daphne en Julia scoorde allebei al binnen een paar minuten. Wisselen van vak. En al snel gooide Joyce en Lisa ook de bal door de korf. Weer wisselen van vak. Manon en Thijs scoorde ook alweer super snel, dus voor dat we het wisten stonden we al 6-0 voor op Des. Lisa en Joyce ook nog een keertje. Maar jammer genoeg kon Des ook de bal door de korf krijgen, 8-1. Voor de rust gooide Julia en Joyce er ook nog eentje door de korf heen. Zo gingen we met  10-1 in de rust in. Na een kopje limonade en een praatje begonnen we met de tweede helft. De tweede helft ging iets minder goed. Des scoorde al snel de 10-2. Maar Thijs scoorde gelukkig de 11-2. Maar omdat Des ook nog kampioen kon worden, lieten ze het hier niet bij zitten. 11-3, 11-4. Maar verder kwamen ze niet. Rosalie kon gelukkig nog eventjes, zij kwam erin voor Esmee. En Maaike werd nog eventjes gewisseld met Daphne. Als afsluiting scoorde Joyce en Maaike er nog eentje, 13-4

En toen klonk het fluitsignaal, de wedstrijd was afgelopen.  We waren KAMPIOEN! Thijs, Daphne en Maaike bedankt voor het invallen!  In de zaal gaan we weer knallen, met hopelijk een compleet team!