VALTO bidons

Het nieuwe seizoen gaat weer beginnen, de eerste trainingen van de selectieteams hebben ondertussen ook alweer plaatsgevonden en over week starten alle teams weer.

Ook in het nieuwe seizoen is het weer erg belangrijk dat er door alle spelers goed gedronken wordt, zowel tijdens wedstrijden als bij de training. Zeker met het mooie weer dat we nu hebben, is drinken noodzakelijk. Dit wordt vaak onderschat.

Het drinken van water is voor een sporter namelijk erg belangrijk. We willen als club graag dat spelers tijdens de training en wedstrijden, maar ook daarvoor en daarna, genoeg drinken!

Afgelopen seizoen is door iedereen hier gehoor aan gegeven, onze complimenten aan de ouders, trainers en coaches!!

Er zijn nu in de club zo´n 100 echte Valto bidons in omloop en dit is ook goed te zien als je het veld op en de sporthal in loopt! Zeker bij de jongsten wordt er goed gebruik van gemaakt!

Nog een tip voor iedereen. Zorg ervoor dat de bidon (en het water drinken!) naast je schoenen, broekje/rokje, etc. behoort tot je standaard korfbaluitrusting. En vergeet hem niet te legen na het sporten, en spoel hem even om voordat je hem weer vult!

De bidons zijn uiteraard nog te koop (€ 2,50).

Op de zaterdagen staan ze in de Villa, maar je kunt mij ook altijd even aanschieten of je stuurt even een mailtje / berichtje per app.

Groet,
Johan van der Meer
06-53154889
cooAenB@ckv-valto.nl

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.