Valto E1 nu al kampioen!

In de korfbal veldcompetitie van de E-jeugd zijn nog maar vier wedstrijden gespeeld, maar toch heeft de E1 van Valto met nog twee wedstrijden te gaan de kampioenstitel al opgeëist! In een wedstrijd tegen de nummer twee van de competitie, DES E1 uit Delft, wisten de talentvolle spelers van de E1 afgelopen zaterdag de vierde wedstrijd op rij overduidelijk te winnen met 8 – 1.

Het team, bestaande uit Annelie Prins, Emma van den Bos, Jolijn van Eendenburg, Kim Vreugdenhil, Romy Lansbergen, David van Dijk, Koert Ridder, Romeo Kortekaas en Thomas Kleijweg, heeft een prestatie van formaat neergezet door al zo vroeg in het seizoen de competitie te winnen. De sponsor van Valto E1, kinderdagverblijf ’t Strijpje uit Rijswijk, is zo onder de indruk van deze prestatie, dat hij alle leden van het team beloond met een sporttas!

Hopelijk houdt het sterrenteam deze overwinningskoers vast wanneer ze begin november aan de zaalcompetitie begint. Coaches en trainers Twan Korteland, Pieter van Muyen en Michiel van de Bos zijn erg trots op hun team en hebben nu al zin in het zaalseizoen.

Valto E1 kampioen! Valto E1 kampioen!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.