VALTO zet trainers in gezond zonnetje

Sinds dit seizoen beschikt korfbalvereniging CKV VALTO uit De Lier over 3 trainers van buitenaf. Om de oefenmeesters er aan te herinneren in welke regio ze voor de club actief zijn, ontvingen ze afgelopen week een kistje met groente en fruit, afkomstig van Quality Produce International BV.

“VALTO is een vereniging waar, naast prestatie en gezelligheid, ook gezondheid een steeds belangrijker thema wordt”, aldus Bart van Muyen, bestuurslid Technische Zaken. “Met dit gebaar willen we dat tastbaar maken en de trainers bedanken voor hun inzet om onze club naar een hoger niveau te brengen”.

Marco Swikker is al meer dan vier seizoenen trainer/coach van de senioren selectie (VALTO 1 en 2), uitkomend in de 1e klasse en reserve 1e klasse. Hugo van den Berg is bezig met zijn tweede seizoen bij de junioren (A1), spelend in de overgangsklasse. Kevin Barnhard staat sinds augustus van dit jaar voor de groep aspiranten (B1), spelend in de hoofdklasse.

VALTO is momenteel bezig om het thema gezondheid door te voeren in de kantine, waarin het aanbod binnenkort wordt uitgebreid met groente en fruit. Een logische keuze gezien de maatschappelijke rol die de sportclub speelt en de regio Westland waarin de korfbalvereniging actief is.

groente-en-fruit-voor-VALTO-trainers

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.