Wat een geweldig weekend voor VALTO!

valto 1Trots is bijna een te klein woord. Want hoe zou je van te voren kunnen verzinnen dat VALTO A1 kampioen wordt in de 1e klasse en dus promoveert naar de overgangsklasse, en VALTO 2 en VALTO 1 kampioen in de 2e klasse en dus promoveren naar de 1e klasse! Daarnaast natuurlijk nog de kampioenschappen van VALTO 7, VALTO B3, VALTO C3, VALTO D1 EN VALTO F1.

Het is gaaf om te zien dat VALTO op meerdere vlakken bruisend is! En gelukkig kunnen wij dat prima combineren met een stuk gezelligheid! Een bomvolle sporthal en een nog vollere Villa zijn stille getuigen van de zeer trouwe aanhang. Zelfs wethouder El Mokkadem weet niet beter dan dat VALTO zijn wedstrijden altijd wint!

Ik wil graag nogmaals diverse mensen bedanken voor dit fantastische resultaat.

valto 1 (1)Allereerst de selectie: Enorm bedankt voor jullie trainingsinzet, het vormen van een enorm hechte selectie en het vertrouwen in een goede afloop, waardoor jullie tot de laatste seconde door bleven gaan!

Marco en Teun: bedankt voor het creëren van de omstandigheden voor die hechte selectie. Door iedereen het vertrouwen te geven en het selectiebelang voorop te zetten hebben jullie voor elkaar gekregen dat beide teams op zijn best waren!

De begeleiding: Wil, Patrick, Lennart en John: bedankt voor de ondersteuning en verzorging.

De supporters: Super hoe een grote groep iedere week beide teams ondersteunde en door de belangrijke momenten heen hielp!

Sponsors: Ten allen tijde belangrijk voor VALTO en dus ook bij dit kampioenschap een mooie rol. Gaaf ook dat zaterdag veel sponsors aanwezig waren in de zaal en bij het feest!

Alle vrijwilligers die geholpen hebben:

Degenen die de spandoeken hebben gemaakt: supergaaf gezicht! De mensen die ze hebben opgehangen, het geluid hebben geregeld, hebben opgeruimd, de bar- en keukenbezetting en de schoonmakers van de VILLA. Je ziet maar weer hoeveel mensen er op de voor- of achtergrond actief zijn voor ons cluppie! Super bedankt!

Een méér dan trotse voorzitter,

Hans Ridder

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.