Zuid-Holland Cup: Valto 1 – WION 1

Morgenavond, dinsdag 15 december, staat voor Valto de volgende wedstrijd in de Zuid-Holland Cup op het programma. Ze nemen het daarin op tegen het Rotterdamse WION. De wedstrijd, die wordt gespeeld in sportcentrum Vreeloo, begint om 21.10 uur.

Deze speelronde in de Zuid-Holland Cup is een zogenaamde eliminatieronde, een tussenronde die noodzakelijk is omdat er slechts acht ploegen zich kunnen plaatsen voor de kwartfinale. De winnaar van deze wedstrijd voegt zich bij de reeks geplaatste ploegen: Albatros, KCC/SO Natural, Movado, Nieuwerkerk, PKC/SWKGroep, Velocitas en Vitesse.

De wedstrijd zal gespeeld worden met een schotklok en staat onder leiding van scheidsrechter Arthur den Ouden.

Valto bereikte deze eliminatieronde door Weidevogels te verslaan. Afgelopen donderdag won Valto in Bleiswijk met 11 – 30. WION, dat net als Valto uitkomt in de eerste klasse, versloeg het tevens Rotterdamse OZC met 10 – 23. In de voorbereiding op het zaalseizoen troffen beide ploegen elkaar ook, hier was Valto te sterk voor WION en won met 24 – 22.

Aansluitend aan de wedstrijd vindt de loting voor de kwartfinales plaats in het eerdergenoemde sportcentrum. Deze worden gespeeld in de tweede week van januari.

Tot morgen, Valto 1 rekent op jullie steun!

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.