Geslaagde AdFysio GigaKangoeroedag bij CKV Valto

Valto heeft vrijdag 12 april weer een geslaagde AdFysio GigaKangoeroedag georganiseerd. In het kader van de koningsspelen zijn 330 kleuters van de groepen 1 en 2 van de basisscholen in De Lier actief bezig geweest op het veld van Valto.

Als verrassing waren er twee minions aanwezig bij Valto. Alle kleuters werden daarom ook welkom geheten door de minions en een aantal enthousiaste danseressen. Hierna was er een feestelijke opening, waar een aantal liedjes van Kinderen voor Kinderen zijn gedanst en gezongen.

 

Nadat 330 kleuters fanatiek mee hadden gedanst, hebben zij de rest van de ochtend verschillende spelletjes gedaan. Zo was er onder andere een springkussen, konden de kinderen aapjes voeren en werd er zakdoekje gelegd.

 

Na afloop hebben alle kinderen een kaartje meegekregen waarmee zij een aantal keer mee mogen trainen bij de kangoeroes van Valto. Dit is de jongste groep kinderen die elke zaterdag om 10:00 traint. De kangoeroes maken spelenderwijs kennis met korfbal, maar spelen ook veel andere spelletjes. Vanaf zaterdag 11 mei hoopt Valto dan ook nieuwe kangoeroes te mogen verwelkomen.

 

Al met al kunnen CKV Valto en de basisscholen van De Lier terugkijken op een geslaagde AdFysio GigaKangoeroedag. Met dit evenement hoopt Valto te laten zien dat bewegen leuk en gezond is. Volgend jaar hoopt CKV Valto het evenement voor de zevende keer te organiseren.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.