Twee nieuwe gezichten in de Valto-selectie volgend seizoen

Hoewel het huidige seizoen nog loopt en we allemaal hopen dat er binnenkort alsnog competitie gespeeld gaat worden, is de Technische Commissie van Valto al bezig met het nieuwe seizoen. In de aanloop daar naartoe hebben zich twee heren gemeld die volgend jaar willen aansluiten bij de selectie en we zijn blij deze twee aanwinsten vandaag te mogen aankondigen.

Kevin Barnhard kennen we nog uit zijn tijd bij Valto tussen 2015 en 2018. Eerst als trainer van Valto B1 in de hoofdklasse en daarna voor twee seizoenen als speler in Valto 1.

Met dat team promoveerde het vlaggenschip naar de Overgangsklasse op het veld in een zinderende beslissingswedstrijd die we allemaal nog goed in ons geheugen hebben staan.

Na een jaar als trainer/coach van Nieuwerkerk A1 en als speler van zijn oorspronkelijke club KOAG, is hij vanaf volgend seizoen weer binnen de lijnen van Valto te zien. Welkom terug Kevin, veel succes!

Mark Toorenburg zal een aantal leden ook bekend in de oren klinken. De speler van Fortuna heeft een link met Valto als vriend van Iris uit de A1 en wil zich volgend seizoen ook aansluiten bij de selectie.

Mark heeft mooie jaren bij de club uit Delft beleefd, onder andere als speler in de B1 en A1 op hoofdklasseniveau inclusief een Nederlands Kampioenschap en Fortuna 2 in de Reserve Korfbal League.

Daarnaast heeft Mark de afgelopen jaren Fortuna D1 gecoacht in de Hoofdklasse. Een fijne toevoeging dus voor de club en ook Mark wensen veel plezier en succes bij Valto!