Verrassende top 3 bij Rijk Zwaan Korfbalderby’s

Waar regen was verwacht, liet de zon zich regelmatig zien en was het vrijwel de gehele dag droog op zaterdag 17 augustus tijdens de Rijk Zwaan Korfbalderby’s. De velden van Valto met naastgelegen kassen waren het decor van het regiotoernooi dat voor de vierde keer werd georganiseerd.

In twaalf wedstrijden maakten de selectieteams van de regioclubs Dijkvogels, ODO, ONDO, CKC Maassluis en Valto uit wie er met de eerste prijs van dit toernooi vandoor zou gaan. Bij de berekening van de punten werd er overigens rekening gehouden met het verschil in niveau. Hierdoor werd het een spannende eindstrijd tussen Dijkvogels 1 en Valto 2, waarbij de laatstgenoemde uiteindelijk met een verschil 2 doelpunten wist te winnen in de ranking. Valto 1 wist de derde plaats te bemachtigen.

Het jaarlijkse toernooi biedt de clubs een goede mogelijkheid om te oefenen en te kijken waar ze staan richting de competitie die in september begint. Ook voor het publiek hét moment om hun teams aan het werk te zien, wat zich mede door het lekkere weer vertaalde in een prima opkomst.

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.