Actie, actie, actie

De ene actie is nog niet voorbij of de andere dient zich weer aan. Het goede nieuws is dat zowel de potgrondactie als de Rabobank Clubkas Campagne goed zijn voor VALTO. In een tijd dat subsidies wegvallen, zijn extra inkomsten via andere wegen bijzonder welkom om de vereniging levendig te houden en bestendig te maken voor de toekomst.

Er is inmiddels al veel potgrond verkocht, zowel aan de deuren als via de website. Het is mooi om te zien dat dit initiatief weer prima is opgezet door een aantal vrijwilligers, waardoor de actie soepel verloopt. Hulde! Er kunnen overigens nog zakken worden besteld, dus weet je iemand die potgrond of tuinaarde nodig heeft, geef het door!

De jaarlijkse actie van de Rabobank geeft ons de mogelijkheid om de clubkas te spekken, met een mooie donatie.  Hiervoor kunnen we als vereniging onze leden, maar ook familie, vrienden, kennissen en collega’s mobiliseren om te stemmen op VALTO, als zij lid zijn van de Rabobank. Ik vraag iedereen dan ook om dit zoveel mogelijk te doen. Het is letterlijk: hoe meer zielen (lees stemmen), hoe meer vreugd.

Nóg een actie die is gestart, is die van Willy. Jullie hebben hem vast al voorbij zien komen op Twitter of Facebook. Ik kan er nog niet teveel over zeggen, maar blijf deze kanalen in de gaten houden!

Tenslotte maken we ons op voor de laatste acties van het zaalseizoen. Nog één officiële ronde en een inhaalweekend te gaan. Komend weekend sluiten we het zaalseizoen dan ook officieus af met een avondje in de Villa, na de wedstrijden in de sporthal. Iedereen is van harte welkom!

Namens het bestuur,

Jan Jaap Elenbaas

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.