Dat klinkt als muziek in de oren!

Aan het einde van het jaar zijn er op zo’n beetje alle radio en tv-zenders terugblikken op het afgelopen jaar, vergezeld van muzieklijsten met minstens 2000 nummers en bijbehorende pop-quizjes. Maar de leukste muziekquiz is toch wel de VALTO-A-GOGO, in onze eigen Villa.

Dit jaar met maar liefst 14 deelnemende teams van ‘maximaal’ 4 spelers, waar gestreden werd om de felbegeerde eretitel: allround muziekkenner 2015. De vragen waren dit jaar bij elkaar gezocht door Hugo, trainer/coach van de A1 en hij heeft het de spelers (gelukkig) niet gemakkelijk gemaakt.

De zorgvuldig gekozen fragmenten waren weer van alle tijden en bestonden uit de bekende die-weet-iedereen-inkoppers, de geen-idee-nagelbijters en de het-ligt-op-het-puntje-van-mijn-tong-oh-daar-is-de-volgende nummers. Het geheel was compleet met het zoeken van de nummer-één-hit bij de geboortedatum van een VALTO speler en de rode-draad-ronde.

Al met al een mooie avond met een mooie uitslag, helaas niet voor ondergetekende. Uiteraard wel voor team Rustàààghh (3e), team Olfacimus Victoria! (2e) en team Hunnie kennen er niks van (1e). Van harte met deze overwinning. Volgend jaar hopen we weer op een mooie quiz! Ik ga vast in training …

Voor wie ook buiten de top 3 viel en een sportieve revanche wil, vrijdag is er de mogelijkheid om de eerste overwinning van het jaar binnen te halen, bij de Bijblijver Quiz in combinatie met het jaaroverzicht. Zorg dat je op 1 januari om 19.00 uur in de Villa bent voor een gratis drankje, de beste wensen en de eerste strijd van 2016.

Ik hoor op de achtergrond al de eerste tonen van … hoe heet dat nummer ook al weer … oja!
We are the champions van … ?

Namens het bestuur,
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.