De laatste speelronde van het veldseizoen

Een heerlijk winderige zaterdagmorgen op het sportpark. Ik was getuige van de spannende wedstrijd van onze B1. En wat knap in een rechtstreeks duel met Ondo kunnen uitmaken via de kampioen zou gaan worden. Tot op 2 minuten voor het einde was het ontzettend spannend. Het slotakkoord was duidelijk voor Valto en dus is onze B1 toch maar heel knap kampioen geworden. Wat zijn er toch weer veel teams kampioen geworden, de taarten zullen absoluut gesmaakt hebben. En zo gaan we dus na de herfstvakantie de zaal in voor de winterperiode.

Een paar dingen wil ik graag met jullie delen; dat is allereerst ons Valto Schuurfeest op 18 november, er zijn nog kaarten beschikbaar, Tim & Faab zijn de artiesten die ons deze avond gaan vermaken, dus van harte aanbevolen. Ga naar de webshop om alvast kaarten te kopen voor het te laat is.

Verder had ik onlangs een discussie wat nu nog de functie van de bijblijver was. Deze zou niet veel meer gelezen worden, echter is het tegenovergestelde waarheid. Want 60% van de ontvangers opent de bijblijver wekelijks en 50% van deze bezoekers klikt ook door op de diverse pagina’s. Wij zijn heel content met deze resultaten, dat betekent dat de bijblijver  dus goed gelezen wordt.

Als laatste werden wij afgelopen zaterdagavond verrast met de opbrengsten wat wij als vereniging bij elkaar hebben getapt en geschonken bij de feesten van het OC De Lier. Onze dank als bestuur gaat uit naar OC De Lier en Stichting Liers Gevoel vanwege de cheque die we hebben mogen ontvangen. De grootte van het bedrag was maar liefst €16094,00. Wat een geweldig resultaat en onze dank gaat natuurlijk naar alle vrijwilligers die dit voor Valto mogelijk hebben gemaakt. Ik wens jullie allen een mooie vakantie toe en hopelijk even wat rust.

Met sportieve groet,
Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.