Dit is ook waar Valto voor staat!

Waar wij bij Valto voor staan, is uitstralen dat wij een familievereniging zijn. Wij proberen plezier in de sport met prestaties te combineren. Zo ook buiten de velden en binnen de gemeenschap van De Lier. Afgelopen zaterdag avond ontvingen wij uit handen van het Liers gevoel een cheque van € 17.142 voor onze hulp tijdens de bardiensten van jongstleden 30 april tijdens het 100 jarig bestaan van OC De Lier.

Hier hebben ruim 30 toppers vanuit onze vereniging aan meegeholpen om van deze avond een succes te maken. Tevens m.b.t de afgelopen Bradelierweek met een barbezetting waar ruim 40 toppers vanuit Valto aan meegeholpen hebben. Dit alles incl de welbekende Eendjes-race maken dit mooie bedrag een geweldig mooie financiële boost voor onze vereniging.

Alle vrijwilligers die op welke manier dan ook hebben meegeholpen dit fantastische resultaat te behalen, namens het bestuur BEDANKT! Zonder jullie hulp was dit niet mogelijk geweest. Daar kunnen wij als vereniging en organisatie trots op zijn, dat er altijd mensen zijn die zijn of haar steentje willen bijdragen.  Hier zijn wij ontzettend blij mee.

Met sportieve groet;

Marco Stolze
voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.