Een historisch hoogtepunt voor CKV Valto

Tja , waar zal ik eens beginnen? Met de dag van afgelopen zaterdag? Ik ga er stiekem vanuit dat velen van jullie de wedstrijd hebben gezien. Wat een sfeer en wat een ambiance aldaar in Tilburg. Met recht hebben ze er bij Tilburg alles aan gedaan om Valto te ontregelen. We weten allemaal de uitkomst. Want bij korfballend De Lier hebben we historie geschreven. Wij gaan immers naar de hoofdklasse.

Wat een terechte ontlading na de wedstrijd die voor Valto zo moeizaam verliep. Filmend voor de mensen thuis zag ik hoe ook de coaches moeite hadden de rust te bewaren. Maar uiteindelijk na de gemiste strafworp van Tilburg , wisten wij terug te komen en erover te gaan. Eindstand 21-22 , het feest kon beginnen. Eerst in de kleedkamers daarna snel even een pizza wegwerken voor we de bus weer in gingen.

Onderweg naar huis met heerlijke feestmuziek barstte het feest echt los. Terug in De Lier met vuurwerk en fakkels is de selectie onthaald en kon het feest verder gaan in de kantine. De trots als voorzitter van deze mooie vereniging is groot. Zaterdag nog vol met adrenaline nu een dag later alleen maar trots. Dank aan alle supporters die zijn afgereisd naar Tilburg of onderweg de wedstrijd hebben bekeken. Natuurlijk ook dank aan alle vrijwilligers die deze dag voor Valto mogelijk hebben gemaakt. Zonder jullie is er namelijk geen feest mogelijk. En de selectie die de hoofdrolspelers waren. Kampioenen winnen ook de lelijke wedstrijden, dat bleek afgelopen zaterdag wel. Nu even over a.s weekend. Dan komen we met een team potgrond verdelers bij u/jullie  thuis om de bestelde goederen te leveren. We zoeken nog enkele verdelers zaterdagmorgen 25 maart die een auto/busje of hanger over hebben en ons willen/kunnen assisteren met het afleveren. Stuur mij in dat geval even een persoonlijke whatsapp en dan voeg ik je toe aan deze verdelers groep. Bij voorbaat dank voor de medewerking.

Met sportieve groet,
Marco Stolze

voorzitter@ckv-valto.nl
06-30728817

Foto: Mieke van Leeuwen
Alle foto’s van deze wedstrijddag bekijken

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.