Een huis vol

20161219-stukje-voorzitter

Afgelopen zaterdag vierde onze dochter haar verjaardag. Helaas miste ik daardoor enkele korfbalwedstrijden, maar gelukkig kon ik met een schuin oog de live stream meekijken en kreeg zo toch nog wat mee van de laatste partij, die van ons vlaggenschip. Hoewel het een mooie overwinning was, was het bij ons bijzonder gezellig en dat kwam door een huis vol familie, vrienden en buren. Hoe meer zielen, hoe meer vreugd heeft zich weer eens bewezen.

Ik zie bij wedstrijden geregeld veel mensen langs de kant. Ook wel eens bijzonder weinig, maar laat ik me richten op die volle tribunes. Het is goed om te zien dat er veel ouders (en broertjes, zusjes, opa’s, oma’s, andere familie en vrienden) komen kijken naar de wedstrijden van hun kinderen en natuurlijk ook wel eens andersom. Als je maar lang genoeg blijft korfballen, komen je kinderen vanzelf bij jou kijken. Wat ik nog weet van mijn tijd als speler is dat hoe meer publiek er is, hoe beter dat voelt. Je voelt je gesteund, trots dat ze naar jou komen kijken. Wat fijn is het dus, dat ik op die momenten veel publiek zie.

Morgen staat er een hele mooie ontmoeting op het programma en ik hoop dat het een nog mooier feestje wordt. Net als vorig jaar is de tegenstander favoriet, maar onderschat onze D1 en ons eerste niet! De achtste finales voor de Zuid-Holland Korfbal Cup staan op het programma en zijn wedstrijden op zich. Als u om 19.00 uur aanwezig bent, mist u niets. Zou het niet super zijn als we met een vol huis onze toppers ondersteunen? Dan wordt het een bijzonder gezellig avondje topkorfbal! De trouwe volgers die niet kunnen komen, bedienen we met de live stream.

Over trouwe volgers gesproken, een laatste woord van dank aan To. To heeft 45 keer de moeite genomen om onze club te belichten vanuit een ander perspectief. Geheel anoniem, veelal positief kritisch en eigenzinnig. Ik heb het idee dat To evenzoveel jaren bij de vereniging komt en ik neem aan dat er kanalen genoeg zijn om VALTO te blijven volgen.

Tot morgen!

Namens het bestuur
Jan Jaap Elenbaas

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.